Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rekuci bre kérdése:
Szerintetek megcsal?
Figyelt kérdés
Ha van ra eset,hogy egyuttlet utan egy kicsit,olyan dorzsolos,viszketos erzesem van( odalent) akkor ez mar azt jelenti,hogy megcsak,osszeszed valami bacilust,vagy egyszeruen lehet az izzadsagtol egyuttlet kozben,vagy nem tudom mi. O eskuszik hogy nincs senki mas rajtam kivul.2015. júl. 19. 07:35
3/6 anonim válasza:
A hölgytag védekezőrendszere a tejsav. Fertőzések ellen termeli a szervezet. Mar még a hölgyet is marja, mert együttlét során a pénisz széthordja. Inkább a melegre fognám mint egy harmadikra. Ez semmit nem bizonyít, de persze nem is zár ki.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha meg is csalna-amit ennyiből erősen kétlek- akkor baromi jól tenné, mert az írásod alapján akkora suttyó vagy, mint ide Délegyháza.
5/6 anonim válasza:
Ezt igy nem lehet megmondani, lehet h osszeszedtel valami fertozest toban, weceben, barhol, lehet szimpla irritacio....millio es egy verzio letezik, el kell menni a nogyogyaszhoz:-)))
6/6 A kérdező kommentje:
Az,hogy egy betut elirok vagy vesszot nem teszek ki,vagy hogy te nem erted mit akarok mondani,nem azt jelenti hogy suttyo vagyok. Reggel nagyon siettem es amugy ide irhat barki. Altalaban azok irnak akik ketsegbeesettek,kerdesuk van,vagy egyszeruen megnyugtato valaszra varnak,nem olyan kritizalasokra,mint amit ti is csinaltok.
Koszonom a tobbieknek a valaszt. Amugy,csak azert kerdeztem ezt a megcsalas dolgot mert mar tobbszor elofordult,hogy szeretkezes utan par oraval,egy nappal egy kicsit viszketett a nemiszervem,de nem mint egy felfazasnal. Na jo.ez van.koszonom megegyszer. A bunkoknak is!
2015. júl. 19. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!