Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kell tartanom tőle, hogy megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell tartanom tőle, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Jó pár évig együtt volt a férfi egy nővel és miután szétmentek mi rá egy hétre találkoztunk és azóta együtt vagyunk. Jövőhét valamelyik napján találkoznak pár holmi átvételért meg ilyesmi. Egy picit aggódom, hogy fog köztük történni valami. Bár gondolom ha annyira szeretné a barátom, akkor nem mondta volna el, hogy találkozik az exével. Mit gondoltok?
2015. júl. 10. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmit. Egy férfi találkozik az exével. Vagy lesz valami, vagy nem. Te ismered, ha csak ennyit árulsz el, akkor neked kell tudnod, akarsz-e aggódni, vagy sem.
2015. júl. 10. 17:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát 3 hete vagyunk együtt, az exét jól ismerem, tudtommal már van valakije, de ennél többet nem igazán tudok mondani, max még annyit, hogy egyszer lefeküdtek a szakításuk után.
2015. júl. 10. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Eh... Necces, ennyi idő alatt necces.
2015. júl. 10. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha konkrétan miattad (is ) történt a szakítás, nem gondolom, h történne valami. Az én volt barátom ezt úgy oldotta meg, h az új barátnője már a kapuban várta, míg odaadtam neki a maradék cuccát.. :) (Pedig mi eléggé elhidegültünk egymástól, szóval felesleges volt neki odajönni).. hogy azóta hogy vannak, nem tudom, de nem is érdekel..
2015. júl. 10. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem tartanék tőle, ha 3 hét után megcsal, akkor annyi baj legyen, legalább nem n+1 év után kerül rá sor.

Hát ez elég gáz, nagy lehetett köztük a bizalom.

2015. júl. 10. 17:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem miattam szakítottak. Én nem szeretek senki kapcsolatába bele rohanni.

Igazából, csak azért bántana mert kezdem megkedvelni, és sajnos csalódtam már eleget, nincs kedvem megint sérülni.

De köszönöm szépen a válaszokat!

2015. júl. 10. 20:29
 7/8 omba ***** válasza:
Azt írtam volna, marhaság... de ha a szakítás után is lefeküdtek?
2015. júl. 11. 08:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a csajnak is van valakije,akkor nem valószínű. Kb 30/70 re teszem,mert még elég friss a dolog.
2015. júl. 12. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!