Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon félek önmagában attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek önmagában attól a tudattól, hogy egyszer majd a férjem megcsal. Más is van így?

Figyelt kérdés

Biztosan sokak számára furcsa és nehezen érthető a kérdés, de biztosan sokan megértik. A férjemmel nagyon jól vagyunk, semmi probléma a kapcsolatunkban. Mégis nagyon zavar, hogy az utóbbi időszakban több beszélgetésben – amit megerősítettek itt a neten hasonló jellegű témák hozzászólásai – lényegében a férfiak három típusát különböztették meg:

1. / aki megcsal majd téged, és ezt meg is tudod róla 2./ aki majd téged, csak úgy intézi, hogy te sose tudj róla 3./ aki nem csal meg téged, mert már impotens.

Szóval sokaknak az a véleménye, hogy bármilyen rendes is a férfi, előbb-utóbb úgyis félrelép, mert ez a természetéből következik: akármennyire is igyekszik a feleség, hogy vonzó maradjon, hogy ne hiányozzon a kapcsolatból valami. És attól még szereti a feleségét, és arra is vigyáz, hogy ne tudja meg – de mégis megcsalja. Egyszer egy hasonló témában hozzászóltam, és valaki egy olyan üzenetet küldött nekem: érdemes arra felkészülni, hogy ha kiderül majd egyszer, aki a feleség ne borítson fel mindent – mert tudomásul kell venni, hogy MINDEN férfi ezt csinálja.

Nekem viszont ez a tudat valahol nagyon szörnyű: nem akarom olyan értelemben kisajátítani a férjemet, hogy minden lépéséről tudni akarok, de azt nem tudnám elviselni, ha mással feküdne le. Ettől a gondolattól, hogy ezek szerint ez törvényszerűen egyszer bekövetkezik, nagyon tartok. Már csak azért is, mert én nem is igazán értem azt, hogy miért kereshet egyáltalán máshol kalandot az, aki egyébként otthon mindent megkaphat. De lehet azért, mert ehhez nőként viszonyulok.

Kíváncsi vagyok, hogy mások hogyan állnak ehhez a kérdéshez. Jobb az a hit, hogy ők az egyetlenek, akivel ilyen nem történhet meg, még ha ez nem is így van; vagy úgy gondolják, hogy amiről nem tudnak, az nem is fáj? Vagy esetleg: mégis létezhet olyan férfi, aki egész életében hűséges maradhat?

2015. jún. 15. 15:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Fogadd el, hogy fennáll a lehetőség, aztán ha bekövetkezik, dobd ki a francba. Jó vicc, hogy el kell nézni ezt a férfinak, mert mind ilyen.
2015. jún. 15. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod, milyen embert választottál. Az enyém lerúgná magáról a nőt, akkor is, ha az leteperné, mert olyan kőkemény elvei vannak, ami ritkaság. Sosem csalna meg. Ebben annyira biztos vagyok, mint hogy itt ülök. És egyáltalán nem impotens. Csak igazi Férfi. :)

Az oktalan félelmednek nem lehet önbizalomhiány az oka?

2015. jún. 15. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs mitől félned. Ha egyszer megcsal, akkor az az jelenti, hogy már nem is szeretet, tehát teljesen felesleges együtt maradnotok.
2015. jún. 15. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul nem minden férfi ilyen, de ehhez jól ki kell ismerni meg kell ismerni, nem pedig fejest ugrani vele az eletbe, hazassagba. Ahogy nok kozt is van hűséges, koztunk is van ilyen. Es szo sincs impotenciarol. :D
2015. jún. 15. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Eros onbizalom hianyban szenvedhetsz ha ennyire feldolgozhatatlan szamodra elfogadni,hogy a szabad akarat szent.

Mi van ha megcsal?? Semmi. Ez az o szabad akaratu dontese. Az hogy te is megtehetned, de nem akarod, onmagaban meg nem kotelezi ugyan erre a masikat.

2015. jún. 15. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Hidd el nem lennél boldog azzal a férfivel, akinek még eszébe sem jut, hogy milyen jó lenne megdöfni a szomszédasszonyt, mert unalmas! :-)
2015. jún. 15. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne sértődj meg, de ilyen "a férfi vagy megcsal, vagy impotens" jellegű vaskos sztereotípiára alapozni, ezt komolyan venni nagy ostobaság. Nem zavar és nem veszem magamra, így csak jelezném férfiként, van köztünk kivétel, méghozzá nem is olyan kevés, mint ahogy azt pár lány/nő belemagyarázni igyekezne a saját, személyes rossz választása miatt.
2015. jún. 15. 15:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős érzés a másik oldalról.Én is átestem ezen.

De egyáltalán nem törvényszerű,hogy bekövetkezzen!

Igaz nálam végül megtörtént.

De én nagyban tettem is érte!

Nem csak pozitív dolgokat lehet ám bevonzani,hanem a negatívumokat is.

Nekem sikerült kettőt is az életem során.Ez volt az egyik.

Te ne tedd ezt!

Próbálj meg a jelenben élni és bízni a párodban!!!

F40+

2015. jún. 15. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Erre ne gondolj, lehet tobb evig boldogan eltek egyutt es lehet te leszel aki meg fogja csalni, mert vagyodni fogsz a megszokottbol valami masra.. ugyhogy nagyon nem lehet ezt igy elore tudni, mi lesz tobb ev multan. Most ha jol megvagytok akkor ezt eld at, aztan ha evek multan elhidegultok egymastol akkor raersz atelni azt az erzest.
2015. jún. 15. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja,én is azt mondtam hogy na ő aztán biztos nem fog félrelépni.De mivel volt egy időszak hogy távol voltunk egymástól,nem is foglalkoztam annyira vele,félrelépett.Nem felejtettem el,de nem foglalkozok ezzel a témával.Oka mindig van ha megcsalnak valakit,és általában akik ezer százalékra mondják hogy őket tuti nem csalnák meg,azok szoktak nagyot koppanni.
2015. jún. 15. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!