Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Attól, hogy tegyük fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Attól, hogy tegyük fel szebb, nőiesebb, még önmagában véve semmit sem jelent? 18L

Figyelt kérdés

A barátom egyik ismerőséről van szó. Tetszik neki a lány. Szerintem szebb és nőiesebb is, mint én, de ez még önmagában nem jelent semmit, nemde?

Attól, hogy valaki szebb /bár a szépség relatív/, nem hagyna ott a érte, igaz? Csak emiatt.

2015. máj. 31. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy neked ő jobban tetszik, mint saját magad, nem jelenti azt, hogy a barátodnak is az a lány tetszik jobban.
2015. máj. 31. 15:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem nem tetszik, csak ő már felnőtt nő és hát vannak előnyei...

A barátomnak testik nagyon, azért kérdezem. Persze nem tőle tudom.

2015. máj. 31. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ott akar hagyni, megteszi majd. Sosem értem miért kell ezen problémázni hogy a barátodnak vannak nálad szebb és nőiesebb ismerősei. :D
2015. máj. 31. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:
nem minden a külső, attól hogy van egy szép ismerőse, még nem jelenti hogy miatta szakítana veled
2015. máj. 31. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél van szebb, jobb, érdekesebb, kívánatosabb. Az érett személyiségek azonban képesek KÖTŐDNI, ami sokkal fontosabb tényező számukra, mint az újdonság varázsa.

A kötődés olyan érzelmi többletet ad, amit semmi más, és benne van a döntés is, hogy nem kell más, akkor sem, ha esetleg érdekesebb.

2015. máj. 31. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Függ attól is, milyen személyiség. Hiába múlt már el 18, rengetegen felszínesek, és SZÁMÍT nekik az, barátok és haverok előtt kivel lehet villogni. De ez lányoknál legalább olyan mértékben megvan, még abban is akit amúgy értelmesebbnek gondolnál. Ha a barátnői húzzák a szájukat, ha nem lehet elismeréseket besöpörni tőlük, akkor hiába tetszene neki, elmegy a kedve, érdektelenné válik.

Szerencsére az ennyire baráti társaság és mások megítélésének megfelelni akaró sekélyes embereket hamar ki tudod szűrni. Tapasztalt ember nem azért hozza fel a közös programot, mert a barátaira lenne igazán kíváncsi, hanem a barátaival való viselkedésére, amikor együtt vannak.

27/F

2015. máj. 31. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogyan tetszik neki. Mármint, ha csak úgy, hogy elismeri, hogy persze, jól néz ki, akkor amiatt nem aggódnék. Ha viszont komolyabb tetszésről van szó, ami már cselekvést is kíván (legalábbis, a barátod fejében megfordult a cselekvés gondolata, netalán már tett is lépéseket a lány felé), akkor viszont már nagyonis aggódnék.

Ha te vagy az a lány, akinek a barátja 4 év után elkezdett egy másik lánynak udvarolgatni, szexuális utalásokkal illetni, konrkétan közölve vele, hogy le akar vele feküdni, de csak a lány gerince miatt nem történt meg a dolog, akkor meg határozottan aggódnék, annyira, hogy véget is vetnék ennek az egész hercehurcának.

2015. máj. 31. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!