Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ha a pasim szerint a nővérem szebb mint én?
hogy látjuk a helyzetet? probléma a nővéred szebb! megoldás: a nővérednek csúnyának kell lennie.
eszköz: penge
have fun.
Én nem hívnám a pasimnak többé....
F/27
Ez a megdugnám a sógornőmet sztori, ha nem jön elő, akkor van baj a fickóval. Nyugi!
A nővéred ebben nagyobb ludas, bár lehet hogy nem volt szándékos. Azt jegyezd meg hogy nő vagy, és nőben nem bízhatsz. Majd az élet elmagyarázza, ha most nem is hiszed. (A legjobb barinőd is alád tesz, igen, igen.))
na azért én is durca lennék ha ilyet szólnának kapcsolatban hogy xy jobbképűbb mint én...meg a fa*-szt!!!!
jogos kiakadás
alázd meg valahogy,kicsi a farka,béna a szexben,egy önmagáért kiállni képtelen férfinak nem nevezhető szerencsétlen mocsok,mások milyen férfiasak,kemények ő meg senki...:D
ezek után nem lesz nagy arca ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!