Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogyha néha azon gondolkozom hogy a barátnőmnél vannak szebb arcú lányok is?
Ne hallgass lányokra vagy viráglelkű b-.uzikra.
Igen, teljesen normális, hiszen ember vagy.
A szépséget lehet mérni jórészt logikusan, objektíven.
Teljesen normális, hogy tisztában vagy vele, hogy vannak a te barátnődnél vonzóbb kinézetű lányok is.
Egy férfi csak a szerelem legőrültebb pár napjában vagy hetében látja a világon a legszebbnek (esetleg, néha, talán) a lányt, akit szeret.
"Egy férfi..."blabla. ez nem attól függ, hogy férfi vagy vagy nő, hanem a személyiségedtől és/vagy a szerelem mértékétől, minőségétől.
igen, egy normális kapcsolatban, ahol minden klappol, szereted a másikat és emellett még szép (!) is (ahogy te leírtad), akkor nem gondolkozol ilyeneken, mivel elméletileg a párodhoz kéne legjobban vonzódnod.
6
És ezt melyik Disney mesefilmből, vagy romantikus vígjátékból szedted? Esetleg Twillight, Szürke 50 árnyalata, stb? Komolyan. Nem tudom elképzelni hogy aki a valóságban él és széles körű élettapasztalatokkal rendelkezik, az így gondolkodjon. De cáfolj meg, ha tévedek.
Esetleg nő vagy? Mert akkor még meg is értem a válaszod. Csak nem ismered a férfiakat és azt hiszed ők is olyanok, mint a nők.
Szerintem nem gond. A barátnőd is biztos sokat gondol arra, hogy mennyi értelmesebb ember van nálad.
És milyen igaza van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!