Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon gondolkozom, ha kisebb orrom lenne, lehet, hogy már rég felzabáltak volna a szebbnél szebb csajok?
Figyelt kérdés
Hatalmas, nagy, vaskos orrom van és eddig a legtöbb lány emiatt gúnyolt ki a szépek közül főleg, valahogy ezzel támadnak le folyton, ha bepróbálkozom náluk. Állítólag ezt leszámítva,bájos, helyes srác vagyok. Volt már olyan, hogy tök szép csajok fordultak utánam hátra az utcán meg sok szép lány szokott szemezni is velem időnként, egyszer még egy lány kezdeményezett is nálam, pontosabban a barátnője tette meg az ő érdekében.2013. ápr. 9. 21:23
1/10 anonim válasza:
Nekem is egy szééép, megtermett harangot formáz az orrom, ráadásul mindig vörös is. Még műttethető lenne, valami 300.000 Ft-ért, de ami még rosszabb: olyan golyófejem van hozzá, amin már csak az ólom segíthet...
2/10 anonim válasza:
hülye vagy? Adrien Brody-nak is hatalmas orra van és elképesztőjó pasi így is. vannak akik direkt buknak ezekre. pl én.
3/10 anonim válasza:
persze h felzabáltak volna, ha eljönne a zombi apokalipszis.
4/10 anonim válasza:
Annak például semmi az orra az enyémhez képest. Nekem még jóval szélesebb is az övénél.
5/10 anonim válasza:
és nagyorrú pasik, ti hogy vagytok odalent ellátva? csak mert van egy ilyen elméletem, ami szerint egyenesen arányosan nagy... szóóóval? :-)
6/10 anonim válasza:
#5, átlagnál kisebb, nyugi, de legalább görbe is, mint az orrom.
7/10 anonim válasza:
jóóóó az! :-)
Basszus, legyetekmár tisztába magatokkal! :-D
Kedd este van, eriggyetek csajozni!
8/10 anonim válasza:
Hát szerintem egy srác ne legyen bájos. Mert ha az, akkor tutira nem lánytársaságra vágyik...
9/10 anonim válasza:
örülj neki hogy nagy az orrod.. én 20 évesen kopaszodok nagyon.. valósággal mikiegérnek is több haja lenne.. :D
10/10 anonim válasza:
Költözz abba a bizonyos I betűvel kezdődő országba, és akkor ott senkinek se fog feltűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!