Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek ha a pasim szerint a nővérem szebb mint én?

Figyelt kérdés
a pasimmal3éve vagyunk 1ütt.nagyon szeretem őt. neki adtam a szüzességem is 19 éves koromban és ő az 1etlen akibe valaha is szerelmes voltam. de egy buliban részegen azt mondta nekem,h a nnővérem szebb mint én. azóta nincs semmi önbizalmam,és vágyok arra,h valaki számára én legyek a hercegnője. mert van az a mondás is,h senki sem tökéletes amíg bele nem szeretünk. ezek szerint ő nemszeret? szerintetek nepazaroljam rá a fiatalságom,mert úgy is az lesz a vége,h szakítunk? már 2hónapja ezen rágódom,kérlek valaki nyugtasson meg vagy írjon valamit.

2015. febr. 2. 17:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője...
2015. febr. 2. 17:29
 12/21 A kérdező kommentje:
tényleg ennyire fontos a külső? vagy lehet szeretni az ember lelkét is?
2015. febr. 2. 17:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, attól hogy szebbnek tartok valakit mint a csajomat, attól még szerethetem a csajomat tisztességesen, nem?
2015. febr. 2. 17:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, létezik-e lélek. De este megyek dolgozni, ez meg túl filozofikus kérdés, hogy most nekiálljak kielemezni... xD
2015. febr. 2. 17:33
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

A szépség relatív. Akik szerelmesek, egymást látják tökéletesnek. Nem túl gyakori hogy kapcsolatban, ahol tényleg van szerelem, azt mondják, hogy: "az a csaj mennyivel szebb", vagy: "az a pasi mennyivel dögösebb"... én legalábbis így látom.

Az hogy a külső kinek mennyire fontos, típusfüggő.

2015. febr. 2. 17:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Tökéletesen 1et értek azzal,h nemkellene,h mást szebbnek lássunk 1kapcsolatban is.de nem csak a lányoknál van így?mert a fiúk elég furcsák,nemlehet,h ebben is mások?vagy már csaknhitegetem magam?:(
2015. febr. 2. 17:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Sose mondtam ilyet olyan lánynak, akivel járok, vagy tetszik, vagy akármi.
2015. febr. 2. 17:52
 18/21 A kérdező kommentje:
Szóval a pasiknál se normális?az a baj,h másnap ahogy rákérdeztem nem is tagadta. Nagyon kért,h ne szakítsak vele,de semmi ellentmondás se semmi ilyen :(
2015. febr. 2. 17:57
 19/21 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem azzal nincs alapvetően baj, hogy szebbnek gondolja, elvégre mindenkinél van szebb, meg ez teljesen relatív, hogy kinek mi az. Nyilván van olyan pasi aki neked is jobban tetszik külsőleg, mint a pasid, de attólmég őt szereted. Az, ha szerelmes vagy valakibe, nem jelenti, hogy őt tartod a legszebbnek. Az más, hogy ki is mondja-e az ember. Szerintem egy párkapcsolatban fontos, hogy a másik önbizalmát a helyén tartsuk, vagy még növeljük kicsit, szóval, nem illik megjegyezni semelyik félnek, hogy hú, xy sokkal jobb nálad. A párod viszont ezt megtette, bár nem volt teljesen magánál. Szerintem nem kell ennyit kattogni ezen a témán, ha úgy érzed, hogy szeret téged, akkor nincs baj, ez nem ezen múlik. :) Ha tényleg szerelmes beléd, akkor az nem a külsőd miatt van és lehet akárhány lány, aki szebb nálad, neki akkor is csak te kellesz. :) 20/L
2015. febr. 2. 18:42
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm 19 :-) adok meg talan esélyt arra,h megfigyeljem mit érez irántam.és ha nemváltoznak a kételyeim akkor meglehet,h lépek.
2015. febr. 2. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!