Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi ez a hirtelen igényesség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hirtelen igényesség? Megcsal, tiipppp?

Figyelt kérdés

Pãrom egy szerelö mühelyben dolgozik, szoval naponta max 1 nö van körülötte,az meg a raktãros csaj.

Ismerem a nöt, kb. A pârom anyja lehetne,szoval nem êrtem az alábbi viselkedést:

Páromra eddig rà kellet szolni,hogy pl. Borotvàlkozzon meg,most munkâba menet elött kb. 2naponta MAGÂTOL megteszi.

Munka elött parfümötfuj magãra....és karláncot vesz fel.

Nos kêrdem én, minek ez egy koszos mühelybe?????

Plusz tegnap este nem volt hajlando enni,mert Ö diétâzik,mert nagy a hasa...hmmm...eddig nem érdekelte.

Amugy kb. 2napja mkondta nekem hogy boldog velem ës szeret stb.

De nekem ezek gyanus szokâsok.

Amugy semmit nem talâlok..

Olykor meglepiböl elè megyek este ha vègez a meloba...mindig örül nekem.

Tudom csunya dolog,de amikor nincs itthon megnézem a laptopjan a fiokjait.éjjel a telefonjât...semmi

2015. jún. 19. 09:37
 1/6 A kérdező kommentje:

Mais borotvâlkozik. Mondok,,kinek akarsz tetszeni,,

Mire ö. ,,hát neked,,

Perszeee

2015. jún. 19. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy ez arra utal-e. Lehet ő is rájött magától, hogy jó, ha 2 naponta borotválkozik, erre még nem fognám rá, hogy biztos megcsal.

Viszont a parfüm dolog fura...a szerelő műhelybe tényleg teljesen felesleges, hiszen ígyis-úgyis koszos, büdös lesz a munkától. Ellőtte sosem parfümözte magát?

Egyébként minden rendben a kapcsolatotokban?

2015. jún. 19. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős, mióta vagytok együtt? (van egy tippem azért kérdezem)
2015. jún. 19. 09:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Èn 23vagok, Ö 30

9honapja

2015. jún. 19. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
21%
Van valakije, és nem biztos, hogy nem látja, hogy turkálsz a laptopban meg a telefonban. És ha az egyik ügyfél az? Butuska vagy nagyon. Ha eddig igénytelenebb volt akkor miért egyik percről a másikra változik? Miért használ párfümöt? Hogy elnyomja a nőit, mert a férfi párfümök elég erősek. És, hogy mondta, hogy boldog és szeret? Azt ma már nagyon könnyen kimondják.
2015. jún. 19. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szinte sejtettem hogy 30 elmúlt. (ezért kérdeztem)

Több oka lehet nem feltétlen a megcsalás de az is lehet hab a tortán, kizárni azért nem lehet. Hirtelen felindulásból ezek jutottak eszembe

- Sokak számára a 3. X sok értelemben vízválasztó. Sokan sokféle módon értékelik át az életüket, változik a gondolkodás. Pestiesen szólva sokan "csinálnak ügyet" abból, ha elérték a 30-at. Amikor én betöltöttem sorra kérdezték, hogy milyen 30-nak lenni? Az én válaszom: olyan mint 29-nek, vagy majd 31-nek. Jó nagyot hazudtam magamnak, nagyon sokat változott a gondolkodásom mire elértem a 32-öt.

- Lehet a fentiek miatt rádöbbent (megrettent) hogy nem öreg, és tudatos élet átalakításba kezdett. (én 35-nél jutottam ide)

- És ebben az élet átalakításban segíthetett egy olyan, ha egy spontán szex kialakult mondjuk egy 18 évessel.

Közel sem biztos, hogy ez történt, de mivel a megcsalásban gondolkodsz mint variáció ezt is megemlítem. Én személy szerint ebben nem hiszek lévén egy 23 éves lánnyal jár. (veled) Nincsen szüksége erre az önigazolásra. (még)

Én amondó vagyok, hogy változik a gondolkodása, akár volt spontán szex mással (nem is fogsz nyomot találni egy fél órás numerára egy ügyfelével, aki utána ment a dolgára és soha többé nem találkoznak) akár nem. De én első körben nem erre fogadnék. Inkább arra, hogy az élete egy másik fázisába lép át.

És igen, tud olyan gyors lenni a dolog, hogy reggel felül az ágyban és úgy dönt mostantól diéta. (én a jászi lőtérről hazafelé a kocsiban találtam ki, vagy "világosodtam meg" ha így jobban tetszik)

Egyelőre ne fesd az ördögöt a falra :)

2015. jún. 19. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!