Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imaprincess kérdése:
Szerintetek miért csinálja ezt? Megcsal?
Figyelt kérdés
Most lennénk másfel évesek a barátommal de ő most romániában van egy hónapot mert ott elnek a szulei. Hívott engem is de nem tudtam elmenni. Az elso par napon még teljesen normàlisan viselkedett aztan teljesen elkezdett semmibe venni bunkozott a hivtam leràzott a kerdeztem mit csinàl nem vàlaszolt. Aztan vegul elmonta hogy sokat talalkozik a volt baratnojevel de kizarolag csak baratok. Tudok arrol a lanyrol regen egyutt voltak a lany azota is oda van erte meztelen kepeket kuld stb... en nayon kiakadtam es kerdeztem hogy akkor most megcsal es akkor mar nem ks engem szeret?? De o arra valaszol hogy bolond vagyok miert baj az ha egy jo lany baratnonel van ott meg megy bulizni meg furdeni ne legyek feltekeny engem szeret attol meg....
nem tudom hogy higyjek e neki?? Esetleg hasonlo helyzetek?? Vagy velemeny??
Erdekes amikor valaki azt mondja az exerol aki oda van erte hogy csak baratok. Nekem is volt ilyen tapasztalatom. Az en parom is kapott kepeket. Hulye voltam hogy nem hagytam el, mert a mai napig nem tudom megcsalt e es a bizalmam is oda. Nem fogok talalgatni, de az egesz biztos hogy a csaj be fog nala probalkozni. Buli, pia...a tobbi mar csak a baratodon mulik, de szerintem szemet modon viselkedik a parod, hogy bunkozik, aztan meg te vagy a bolond ha feltekeny vagy. A reakciod normalis. A baratod meg egy bunko hogy nem meri fel a helyzetet es nem ugy kezeli ahogy kellene.
2015. aug. 14. 16:19
2/7 anonim válasza:
Kövezeten meg aki akar a későbbi kommentelők közül de elárulja nekem valaki az exel minek kell tartani a kapcsolatot ??? Én sem haragszom a volt 2 páromra, az utcán köszönünk, de ennyi..Mindenki új életet kezdett.. Félre ne érts, de azzal amúgy, hogy fiú- lány barátság semmi baj. De mi az, hogy meztelen képeket küldd a csaj neki?! A párodnak lenne igen is kötelessége, hogy ezek után leépítette volna a csajt, ha fontos vagy neki. Szerettem volna valami nyugtatót mondani neked, hogy segíthessek, hogy jobban érezd magad.:( De nem tudok. Ha esetleg nem is csalt meg vele, az, ahogy ezt a párod kezeli nem túl korrekt veled szemben..
2015. aug. 14. 16:23
3/7 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de ha esetleg még nem csalt meg a barátod, nagyon ott van a levegőben, h megfog... Csak idő és helyzet kérdése. Ne haragudj, de ezt én se nagyon vágom, h exel egyáltalán hogy lehet ilyen jóban maradni. Én is jóba maradtam az exemmel, de csak olyan szinten, h ha köszön az utcán akkor vissza köszönök és ennyi! Semmi több. Ráadásul meztelen képek. Atyaég... Kicsi lány, ha rám hallgatsz, akkor mielőbb szedd a sátorfádat és lépj le!!! Hidd el nekem, h itt nem "csak" barátságról van szó. Én is voltam ilyen hasonló helyzetben, csak akkor nem exről volt szó, hanem egy olyan nőről akivel előttem az exem kavargatott és nagy nehezen kinyögte, h itt-ott találkozgatnak BARÁTILAG. Mondtam neki, h oké, akkor mutassa be nekem a barátosnőjét, hisz végülis én vagyok a barátnője, had ismerjem már meg én is. Persze ellenkezések, találgatások. Nekem több sem kellett, leléptem és hirtelen ők meg aztán össze is jöttek... Milyen érdekes, h a hatalmas barátságból ilyen hirtelen szerelem lett. TANULJ az én esetemből!!!
2015. aug. 14. 19:17
4/7 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy azért nyomja ki a hívásodat, mert nem vállal fel előtte téged, mint apárját.
Hát lépj ki a képből és ne állj a boldogságuk útjába!
Amúgy már az is épp elég indok szerintem, hogy lekezelően viselkedik veled. Egy kapcsolatban ilyet nem szabad eltűrni!
2015. aug. 15. 09:24
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat valami ilyesmire számítottam mondjuk
Habár amiota kiborultam atota nem bunkozik velem kedves es mondja hogy hazajon minden jo lesz de attol meg ugyanuv azzal a lannyal van szoval tenyleg nem tudom higyjek e vagy ne
2015. aug. 15. 11:54
6/7 anonim válasza:
Mondani barmit lehet, hallanad csak az en baratomat... A lenyeg hogy meg mindig a csajjal tolti az idejet. Kepzeld magad a helyebe. Te is ezt tenned? Bulizgatnal az exeddel mikozben a parod otthon idegeskedik? Azt vardd el a parodtol, amit te is tennel forditott helyzetben. Ha nem kapod meg azt amit elvarsz, amit te is megadnal, akkor ez a pasas nem erdemel meg teged.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!