Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a barátnőm vagy csak én képzelem be?
11/24 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Sőt, biztos vagyok benne, hogy félre lép, délután ment el egy "régi osztálytársával" "kávézni" feltűnően csinosan, szoknyában(!), még most sincs itthon. :( Nem tudom miért csinálja, én szeretem őt és szerintem ő sem olyan, hogy fűvel-fával csaljon. Nem ilyennek ismerem...
Ha úgy érzed, hogy megcsal, az azért van, mert megcsal. Keresztkérdésekkel, viszont nagyon könnyű lebuktatni.
2015. aug. 30. 01:19
Nekem is ilyen volt a barátnőm.
Dobd be, egy beszélgetés alkalmával, "mi lenne ha szakítanátok?" "szerinted valami nem jó"
Ha azt mondja igen, akkor ott a válasz.
De okosan vezesd fel.
Szerintem megcsal, de menj biztosra!
2015. szept. 3. 15:06
Kérdezd meg tőle, és mondjad el mit érzel ennek kapcsán. Ne vadidegeneknek teregessed ki a családi szennyesed, és várj tőlük megerősítést.
Mi a legrosszabb ami történhet? Azt mondja van valakije? Ha nem tudsz róla, akkor meg nincs? De, akkor is ott lesz. Csak úgy később teszed túl rajta magad, és később találsz valaki mást, és sokkal sérültebb leszel, ezért elcseszed a következő kapcsolatod is...
2015. szept. 4. 13:24
15/24 A kérdező kommentje:
Nos az igazság, hogy már nem vagyunk együtt. Tényleg megcsalt. Összepakolt, kérdeztem, hova megy, de csak annyit mondott, hogy el. Pár perc múlva csengettek, egy magas, mondanom sem kell nálam jobb képű pali állt az ajtó előtt és köszönt, tört magyarsággal elmagyarázta, hogy a barátnőjéért jött. :/ Ekkorát még életemben nem csalódtam, nagyon rosszul esett az egész. Azt hittem szívem szakad meg. Megkérdeztem, hogy miért csinálta, azt mondta, hogy visszafogom és ő nem is akart hozzám költözni csak erőltettem, aztán meg megismerkedett ezzel a fiúval és elkezdtek találkozgatni. Teljesen lefagytam, férfi létemre legszívesebben sírtam volna. Végül a férfi elvette a bőröndöket és egy udvarias: Auf Wiedersehen után elvitte a barátnőmet. :( Életemben nem csalódtam ekkorát. Szörnyű volt, most úgy érzem magam mint aki semmit se ér. Az a pali fiatalabb volt nálam, magasabb, jobban nézett ki, a kocsija is klasszisokkal jobb volt. És a legrosszabb, hogy úgy érzem én vagyok a hibás, mert én nem tudtam mindent megadni annak a lánynak akit szeretek és én erőltettem rá magamat. :(
Már megbocsáss, de az ilyet hívják büdös rnak, és ne bánkódj olyan nagyon rajta gondolj arra, hogy legalább még időben kiderült milyen, és nem vitte magával a kocsit meg a házat.
Egyébként mindez az elmúlt 42 perc alatt történt? Vagy csak poénból kérdezted meg, miután már te tudtad, hogy van pasija és elhagyott miatta?
2015. szept. 4. 14:38
Ah, a dátumot elnéztem... Akkor az utolsó bekezdésem semmis. Továbbra se tartom bánkódni való dolognak, mert amelyik csaj ilyen alapon válogat ennyi időnként, amellett sok szerencsét kívánnék az aktuális faszinak :D
2015. szept. 4. 14:39
Csak csinos akar lenni!
Amíg nem utasítja el a kisérleteidet, addig szeret!
2015. szept. 4. 14:42
Fel a fejjel, jön majd jobb is :D
Vegyél egy pár üveg sört vagy rövidet, idd le magad, holnap is szar lesz, de egy picit jobb.
Én is átestem ezen.
De ettől erősebb leszel. Ilyenkor a sírás jött tesz, hiába vagy férfi. 4 fal között senki se lát.
2015. szept. 4. 15:58
20/24 A kérdező kommentje:
Éppen azért vagyok szomorú és csalódott mert ő nem ilyen. :/ Tudom, hogy kedvelt, hogy tetszettem neki, bár azt sosem mondta ki, hogy szeret, úgy érzem ráerőltettem magam, végül is én kergettem azzal, hogy költözzön hozzám. Most olyan rossz, bele gondolni, hogy nem miattam húzta fel a magassarkút és nem miattam vette fel azokat a csinos fehérneműket és miközben nekem hazudott egy másik férfivel volt. Még most is annyira szeretem... :( A német pasasnak meg tuti behúznék így utólag.
Kapcsolódó kérdések: