Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek van rá esély,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van rá esély, hogy megcsal a nőveremmel?

Figyelt kérdés

Szóval, a minap családostul meglátogattuk a barátomat a lakásán, előre bejelentettük a dolgot (én, nővérem, kisöcsém és anyukám). Én természetesen már sokszor voltam nála, a többiek korábban egyszer sem elvileg.

A belépés után kb. 1-másfél perccel nagyon furcsa dolgot vettem észre, a nővérem ugyanis minden kérdés nélkül elment a mosdóba. De honnan tudhatta, hol van?? :(

A párom viszonylag nagy, pesti gangos lakásban él. Ahogy belépünk a bejáraton egy konyha/étkező fogad, amiből balra két, előrefele pedig egy ajtó nyílik, szóval korántsem egyértelmű a dolog (jobbra a nappali van, az nincs elválasztva ajtóval, viszont még a nappaliból is nyílik egy helység jobbra, így ha először járt ott, akár arra is gondolhatott volna, hogy esetleg arra a mosdó).

Másrészt, milyen dolog az már, hogy valaki egy idegen lakásban csak úgy elmegy mosdóba, anélkül, hogy a vendéglátót megkérdezné?? Ez nyilván csak olyanok közt fordulhat elé, akik elég szoros kapcsolatot ápolnak egymással. Pláne, hogy a nővéremet eddig elég tapintatos személynek ismertem.

Korábban gyakran vettem már észre a nővéremen, hogy erősen figyeli a barátomat, rendre mosolygott rá, mintha tetszene neki, a barátom részéről nem tapasztaltam ilyet felé. Amúgy - tudomásom szerint - eddig csak a jelenlétemben találkoztak, ha pl. barátom eljött hozzánk, vagy családilag szerveztünk valami programot, és a párom is eljött, de ekkor sem beszéltek egymással sokat.

Mit gondoltok? Eddig nem mertem megkérdezni sem a nővérem, sem a barátom, félek, hogy beigazolódna a gyanúm...

2015. aug. 14. 15:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg csak gondolt egyet, és megindult egy irányba lesz, ami lesz alapon?
2015. aug. 14. 15:31
 2/23 anonim ***** válasza:
68%
Te beteg vagy...
2015. aug. 14. 15:34
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
No, és ha másnál már járt hasonló lakásban? Én is kiismerem magam az olyan lakásokban idegeneknél is, amiknek az elrendezését ismerem valahonnan.
2015. aug. 14. 15:37
 4/23 anonim ***** válasza:
96%

Sok volt a Columbo? :D

Viccet félretéve...ha nem is kellene egyből a legrosszabbra gondolni, mindenképp érdekes a dolog. Próbálj meg finoman tudakozódni, de ne feledd, talán jobb, ha kiderül a neked nem tetsző igazság, mint kétségek közt vergődni.

2015. aug. 14. 15:39
 5/23 anonim ***** válasza:
10%
orvos látott már?
2015. aug. 14. 15:43
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a bal első ajtót céloztam volna meg ha a mosdót keresem. Vajon eltaláltam, vagy a gardróbba mentem volna? :D
2015. aug. 14. 15:43
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem jobb ha kiderited hogy mi van köztük. Sajnos én hasonló helyzetbe kerültem észre vettem a jeleket, de ugy gondoltam hogy hülyeség ilyet nem néznék ki a növéremből. A végén az exem szakitott, azt mondta hogy én megcsaltam növérem mondta neki. Ez után kiderült hogy régóta együtt voltak. Már gyereket is terveztek. Remélem tudod velük tisztázni a dolgokat!
2015. aug. 14. 17:11
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszerűbb ha megkérdezed???
2015. aug. 14. 20:51
 9/23 A kérdező kommentje:

#3 és ha ilyen lakásba kerülsz, majd rád tör a szükség, bunkó módon, szó nélkül besétálsz az illemhelyre?

#6 bal oldalon az első ajtó egy kis szoba, a második ajtó mögött van a fürdő + wc, nem egyértelmű a helyzet

2015. aug. 15. 17:01
 10/23 anonim ***** válasza:
77%
Simán lehetsèges, hogy összejárnak szexelni.Ha valaki ilyen otthonosan mozog másnál akkor az már járt ott ès fõleg ha mèg meg sem emliti hogy használhatja e a mellèkhelyisèget az nagyon furcsa..Az èn öcsèm is több mint egy èvig szex viszonyba volt a felesègemmel, ès sose hittem volna róluk hogy erre kèpesek míg nem le nem buktak mikor rájuk nyitottam.
2015. aug. 15. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!