Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek van rá esély,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van rá esély, hogy megcsal a nőveremmel?

Figyelt kérdés

Szóval, a minap családostul meglátogattuk a barátomat a lakásán, előre bejelentettük a dolgot (én, nővérem, kisöcsém és anyukám). Én természetesen már sokszor voltam nála, a többiek korábban egyszer sem elvileg.

A belépés után kb. 1-másfél perccel nagyon furcsa dolgot vettem észre, a nővérem ugyanis minden kérdés nélkül elment a mosdóba. De honnan tudhatta, hol van?? :(

A párom viszonylag nagy, pesti gangos lakásban él. Ahogy belépünk a bejáraton egy konyha/étkező fogad, amiből balra két, előrefele pedig egy ajtó nyílik, szóval korántsem egyértelmű a dolog (jobbra a nappali van, az nincs elválasztva ajtóval, viszont még a nappaliból is nyílik egy helység jobbra, így ha először járt ott, akár arra is gondolhatott volna, hogy esetleg arra a mosdó).

Másrészt, milyen dolog az már, hogy valaki egy idegen lakásban csak úgy elmegy mosdóba, anélkül, hogy a vendéglátót megkérdezné?? Ez nyilván csak olyanok közt fordulhat elé, akik elég szoros kapcsolatot ápolnak egymással. Pláne, hogy a nővéremet eddig elég tapintatos személynek ismertem.

Korábban gyakran vettem már észre a nővéremen, hogy erősen figyeli a barátomat, rendre mosolygott rá, mintha tetszene neki, a barátom részéről nem tapasztaltam ilyet felé. Amúgy - tudomásom szerint - eddig csak a jelenlétemben találkoztak, ha pl. barátom eljött hozzánk, vagy családilag szerveztünk valami programot, és a párom is eljött, de ekkor sem beszéltek egymással sokat.

Mit gondoltok? Eddig nem mertem megkérdezni sem a nővérem, sem a barátom, félek, hogy beigazolódna a gyanúm...

2015. aug. 14. 15:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
Ha rámtör a szükség, és olyan lakásban vagyok, aminek ismerem az elrendezését, akkor igen, rohanok is a kis helyiségbe (persze bekopogok, hogy foglalt-e), ez kevésbé bunkóság, mint ha bepisilek (jobb esetben), nincs olyan hülye tulaj, aki ne engedné meg, hogy könnyítsek magamon. Bárhol idegen helyen vagyok, és nem csak futólag, hanem minimum több órát eltöltök ott, első dolgom, hogy feltérképezem, hol a WC.
2015. aug. 15. 22:19
 12/23 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Na akkor én nem jártam a párodnál :) és tényleg nem egyértelmű. Ha nem bátyám lenne, nekem is szemet szúrna a dolog. Minimum nálad érdeklődhetett volna mit merre talál. Nem is tudom hogy lehetne kideríteni. Ha szimplán rákérdezel erre a furcsaságra, simán kitalálna valami hihetőt.
2015. aug. 15. 23:32
 13/23 anonim ***** válasza:
leírod majd a fejleményeket?
2015. aug. 16. 08:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is furcsa es az a baj, hogy az ilyen megerzesekrol sokszor derul ki hogy nem a kepzelet szulemenye. Megkerdezned felesleges, nem fogjak bevallani. Inkabb maradj resen. Vagy ellenorizd a tesod telefonjat. Tudom ez nem szep dolog, de jobb mint rakerdezni, mert ha megsem kavarnak, akkor mindkettojuket megsertheted ezzel.
2015. aug. 16. 23:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát ez nem sok infó. Az egyetlen amit tenni tudsz (ami genyóság) ,hogy utánaolvasol a leveleiknek...Abból úgyis kiderül meg figyeled , h elszólja -e magát valamelyik
2015. aug. 17. 00:41
 16/23 anonim ***** válasza:

tizenegyes, a história szerint erről az esetről szó nincs ("A belépés után kb. 1-másfél perccel...")

akinek nagyon kell, az nem vár egy percet sem, miután bement vhová, hanem azonnal megcélozza a wct

aki meg 1-2 percig tudja magát tartani, annak arra is van ideje, hogy rá kérdezzen az elhelyezkedésre

2015. aug. 17. 12:35
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

És ha megcsal? Ha szereted a srácot nem kutakodnék, ha meg dobni akarod, akkor csak kutass és játssz a tűzzel.

Amiről nem tudunk az nem fáj.

2015. aug. 17. 15:53
 18/23 kolosszus22 ***** válasza:
Rá se ránts, családban marad!
2015. aug. 18. 20:24
 19/23 anonim ***** válasza:
# 16/18 Időpont tegnap 12:35 - Nos, nem voltunk ott, úgyhogy nem tudjuk, mennyire pontos az az 1-2 perc, a kérdező nyilván stopperrel mérte... ;-)
2015. aug. 18. 20:26
 20/23 A kérdező kommentje:
Hagytam annyiban a dolgot, mivel semmilyen más megcsalásra utaló jelet nem vettem észre. Azóta két gyerekünk született és szerencsére Budapesttől kifejezetten távol élünk 🙃
dec. 10. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!