Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van rá esély, hogy megcsal a nőveremmel?
Szóval, a minap családostul meglátogattuk a barátomat a lakásán, előre bejelentettük a dolgot (én, nővérem, kisöcsém és anyukám). Én természetesen már sokszor voltam nála, a többiek korábban egyszer sem elvileg.
A belépés után kb. 1-másfél perccel nagyon furcsa dolgot vettem észre, a nővérem ugyanis minden kérdés nélkül elment a mosdóba. De honnan tudhatta, hol van?? :(
A párom viszonylag nagy, pesti gangos lakásban él. Ahogy belépünk a bejáraton egy konyha/étkező fogad, amiből balra két, előrefele pedig egy ajtó nyílik, szóval korántsem egyértelmű a dolog (jobbra a nappali van, az nincs elválasztva ajtóval, viszont még a nappaliból is nyílik egy helység jobbra, így ha először járt ott, akár arra is gondolhatott volna, hogy esetleg arra a mosdó).
Másrészt, milyen dolog az már, hogy valaki egy idegen lakásban csak úgy elmegy mosdóba, anélkül, hogy a vendéglátót megkérdezné?? Ez nyilván csak olyanok közt fordulhat elé, akik elég szoros kapcsolatot ápolnak egymással. Pláne, hogy a nővéremet eddig elég tapintatos személynek ismertem.
Korábban gyakran vettem már észre a nővéremen, hogy erősen figyeli a barátomat, rendre mosolygott rá, mintha tetszene neki, a barátom részéről nem tapasztaltam ilyet felé. Amúgy - tudomásom szerint - eddig csak a jelenlétemben találkoztak, ha pl. barátom eljött hozzánk, vagy családilag szerveztünk valami programot, és a párom is eljött, de ekkor sem beszéltek egymással sokat.
Mit gondoltok? Eddig nem mertem megkérdezni sem a nővérem, sem a barátom, félek, hogy beigazolódna a gyanúm...
tizenegyes, a história szerint erről az esetről szó nincs ("A belépés után kb. 1-másfél perccel...")
akinek nagyon kell, az nem vár egy percet sem, miután bement vhová, hanem azonnal megcélozza a wct
aki meg 1-2 percig tudja magát tartani, annak arra is van ideje, hogy rá kérdezzen az elhelyezkedésre
És ha megcsal? Ha szereted a srácot nem kutakodnék, ha meg dobni akarod, akkor csak kutass és játssz a tűzzel.
Amiről nem tudunk az nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!