Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e esély hogy szeretői kapcsolatból valódi kapcsolat lesz? Többi lent.
Egy kedves lány barátom hasonló indokokkal (igaz, gyerek nélkül) 5! éve van együtt egy pasival, aki a "jövő hónapban" már tényleg elmondja a feleségének, hogy otthagyja és akkor összeköltöznek.
Igen, lehet szerető kapcsolatból igazi kapcsolat, de 100-ból 1x, a maradék időben a pasi vagy marad a nőjénél, vagy a végén mindkettőt dobja.
Egyébként nem akarok elítélni senkit, de szerintem inkább egy barátság extrákkal, vagy csak szex, mint egy olyan kapcsolat, mint ez. Ott legalább tiszták a viszonyok, hogy ki, kitől mit kap, mit várhat...
Sokkal tisztább viszony minden téren.
Kibuvókat és mondvacsinált indokokat látok mindkét oldalról.
A pasi a mostani nőjével a sérült önbecsülését akarta helyreállítani, kiköszörülni a csorbát, amit az exe ejtett rajta. Ez már eleve rossz felfogás. Főleg az, hogy egy olyan nővel vesz lakást, akivel elmondása szerint nem jó a kapcsolata. A nő bosszújától meg nem félnie kellene, hanem a sarkára állni és lépni. Szerintem ha igazán akarna, már lelépett volna.
A te részedről meg azt látom, hogy kapaszkodsz a pasiba akkor is, ha csak a másodhegedűs szerepét töltöd be. Ha nincs időd eljárni ismerkedni, akkor ismerkedj a neten, a semminél az is jobb, nem feltétlen botlasz mindig olyanba, akibe nem kéne. A harmadik dolog meg az, hogy a nőjét megcsalja, ha elhagyná, ezt veled is ugyanúgy megtenné szemrebbenés nélkül, ilyen-olyan okokra hivatkozva.
előző: egyáltalán nem biztos, hogy olyan rossz a pasi kapcsolata a barátnőjével. De a szeretőnek nem lehet azt mondani, hogy "jaj, imádom azt a lányt, őt akarom feleségül venni, és őt akarom gyerekeim anyjának, de azért mellette Veled is szívesen eltöltök pár kellemes órát, de többről ne álmodozz". A szeretős történeteknél a pasinak mindig nagyon rossz sorsa van otthon, mindig ezt meséli a szeretőnek, de valami miatt sosem távozik mindezek ellenére.
Az, hogy a kérdező mit érez? Ahogy fent írtam van egy lány barátom, aki hasonló cipőben van, sokat szoktam beszélni vele, engem szokott kérdezni a pasik lelkivilágáról. Mindig megmondom neki őszínén, hogy egy férfi mit-miért csinál, de ennek ellenére nem tud kitörni az egészből vélt vagy valós félelmei miatt. Nem egyszerű történet, és azt megtanultam az évek alatt, hogy ezt nem a józan ész befolyásolja, így nehéz is józan érvekkel hatni, én elmondom a véleményem, de sosem győzködöm, mert egyszerűen nem lehet érvelni egy ilyen szituban.
(6os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!