Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy 4 napig nem tud elérni se telefonon se sehogy?! Nagyon friss kapcsolat, így a távollétem valódi okát nem szívesen fedném fel előtte. De azt se akarom hogy a bizalma megrendüljön bennem.
Szerintem mondd el neki őszintén az egészet: ez lesz, kész.
Ne aggódjon nem raboltak el, nem volt baleseted stb... ezt előre szögezd le, beszéltek ha vége.
Ha meg nem bírná: előbb-utóbb úgy is kiderül. Minél később, annál kellemetlenebb lesz majd.
"Azt, hogy tanfolyamra megyek elmondom neked, csak nem szeretnélek egyenlőre annyira mélyen beavatni még ebbe a dologba."
Kicsit ki kozmetikáztam, hogy mit mondj...
Csak őszintén, ha nem mondod el így neki, honnan tudja miért nem ér el?, ebből még sértődés is lehet...
mond, el... :))
És? Nekem tetszik egy lány, ő az ilyen agykontrollos tanfolyamok, meg ezotériás dolgokban hisz. Amikor ezt megtudtam, nem lett kevesebb a szememben, függetlenül attól, hogy elég szkeptikus vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban.
Mondd el neki, hogy érdeklődsz az ilyen természetgyógyászati dolgok iránt, számodra ez fontos, hiszen már a harmadik szintnél jársz. És amúgy is, nemhogy 4, de még az 1 nap is sok lenne abból, hogy teljesen elérhetetlenné válsz. A digitális világunk rákfenéje, természetes, hogy mindenki zsebében ott a telefon, és bárhol elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!