Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van-e esély hogy szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e esély hogy szeretői kapcsolatból valódi kapcsolat lesz? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy olyan férfival vagyok, akinek van egy barátnője. Fél éve tart (a barátnőjével 1 éve). Egyedül nevelem a kisfiam, ami azt jelenti, hogy az időm 99%át vele vagy a munkahelyemen töltöm, sajnos nincs sok lehetőségem ismerkedni (meg valljuk be, kisgyerekes nővel kevesen akarnak kapcsolatot, inkább ingyenszexet:D) Szóval beszélgetésből indult, aztán továbbment pár hónap után. Ő egy ideje már azt is mondja, hogy szerelmes belém. Az előéletéről tudok a kollégáktól, eddig nem volt rá jellemző, hogy a legyet is röptében, tartós kapcsolatai voltak, de a legutóbbi ex nagyon megszivatta (a 6 éves kapcs utolsó 2 évébe csalta). Azt mondja, rossz a mostani kapcsolata, lelkileg padlón volt és azért jött össze a csajjal mert kellett valaki aki támogatja. Vettek együtt egy lakást, emiatt fél otthagyni (neki az összes spórolt pénze benne van, a csaj hitellel szállt be, plusz külföldiként nehezebb neki itt, tartalék nélkül nem érzi biztonságban magát). Fél a csaj bosszújától ha elhagyná, és azt mondja még idő kell neki hogy gyűjtsön tartalékot. Na, a kérdés hogy ti fenntartanátok a helyemben vele ezt a "dolgot"? Az én esetemben ez leginkább úgy nézne ki, hogy vagy ő, vagy senki nem volna az életemben jó hosszú ideig biztosan (tapasztalat), csak szexpajtik. Sokat kapok tőle érzelmileg, de nagyon megvisel a tudat, hogy szegény barátnője megcsalásában részt veszek. Szembe tudnám köpni magam. Valaki tud okosat mondani? 27/N

2015. ápr. 30. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A lakástól még lehetne szabadulni... szétköltöznek albérletbe, eladják a lakás, elfelezik a pénzt. Persze, jól hangzik, hogy nem hagyom el a párom, mert közös a lakás, közös az üzlet, közös a gyerek, a beteg nagymama nem viselné el, közös üzleti vállalkozás van...

Kihagytam valamit? Mert kb ezek mindegyikét hallottuk már. Érdekes módon mindenkinek aki szeretőt tart van valami története, ami miatt tök logikus, hogy bármennyire is akarja, nem tudja otthagyni a mostanit.

2015. ápr. 30. 19:32
 12/15 clara.s ***** válasza:
Eleve egy olyan pasival foglalkozni,akinek van párkapcsolata? Szégyeld magad! Van elég férfi aki szabad! Másik,ő az anyagi biztonságát félti,becsapja a másikat,miből gondolod h téged nem fog.meg amugyis neki csak szállás kell és kapóra jössz neki.naiv vagy
2015. máj. 3. 08:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Addig legyél vele amig mást nem találsz.Fog fel úgy, hogy barátság extrákkal. Szerintem Ő is ezt gondolja, csak nem mondja neked.
2015. máj. 3. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Próbáld meg logikusan végiggondolni, kérdező. Szexpartnere lettél, amikor még semmit sem éreztetek egymás iránt. Könnyen megkapott téged, és mint ilyen, értéktelen rongy vagy a számára. Miért kötné össze az életét egy értéktelen ronggyal?

Egyet tehetsz: kapd el tökét. Adjál neki olyat, amit senki mástól nem kap meg.

2015. máj. 3. 16:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rá büszke, hogy voltam szerető. Elköltözött otthonról, válás elindult, elmondta, hogy vagyok. Aztán lelkileg összetört, visszament. Szerelem volt közöttünk, együtt akartunk élni, lakást vettünk... Biztosnak hittem, nem volt az. Soha többet nem hinnék el semmit. És soha többet nem lennék szerető.
2015. jún. 14. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!