Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál barátnődnek újabb esélyt ha mással csókolózott?
Nem tudom, te mit érzel iránta, szóval hasznosat nem tudok mondani. Én nem tűrném el ezt a kapcsolatomban. Nem az a baj, hogy mással csinálta, hanem az, hogy bennem nem bízott meg, nem tisztelt meg annyival, hogy elmondja, mit nem adok meg neki, hogy így mástól akarja megkapni. Ez a legnagyobb szégyen, amit átéltem életemben.
21/F
Ha nagyon szereted és úgy érzed,hogy valóban őszintén megbánta akkor megér még egy esélyt mindenképpen.Mindenki hibázhat.Még itt a makulátlan emberek is.Egy kapcsolat elején még sok minden bizonytalanság van az emberben.Később alakul ki az igaz szerelem,szeretet.Persze embere válogatja.
43F
Értem. Azt hittem, hogy ilyenkor 2honapra mondod a kapcsolatot. Ha már kidobtad, akkor hagyjad szerintem, maj lesz másik.
Az előző kommentelő meg arra gondolt, mivel nem lenne más csaja és a semmitől többet ér ha vissza veszi a regit tudod.
Az én csajom szájon puszilt egy csávot régebben, de nahyon be volt rúgva és láttam rajta, hogy megbánta. Mondtam neki, hogy rendben, de még egy ilyen és szevasz lesz. Azóta nem ks iszik, ha nem vagyok vele.
Mikor dobtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!