Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adnál barátnődnek újabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál barátnődnek újabb esélyt ha mással csókolózott?

Figyelt kérdés
Még a kapcsolatunk elején egy másik sráccal smárolt mert az lekapta, (nyilván hagyta neki máshogy nem tudom elképzelni) és lógtak is együtt úgy hogy arról nem tudtam. El mondott mindent onnantól hogy gyanús lett és meg tudtam a találkozásokat. Állítólag azért mondta el, mert hogy nagyon fontos vagyok neki és tán más nem volt....hiányzik :'( 24/f

2015. márc. 11. 00:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

ez egész nagy kapufa volt 19#!

Szerintem, mivel írtad, hogy még friss, adj egy hetet magadnak gondolkodni...

2015. márc. 12. 11:12
 22/23 anonim válasza:
Én nem tudnék megbocsátani neki.
2015. márc. 12. 19:03
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkor ahogy jónak érzed. De ha megint megteszi? Én nem is szeretném ha ezt ilyet bevallana nekem. Ott helyben kiábrándulnék. Az is fáj, ha érzelmileg csal meg, már attól nem bízok benne. De ha csók? Hmm.... Tisztelet nuku! Bizalmam sem volna utána csepp se! Csak ölném utána, ő meg takarózna hogy de elnéztem neki akkor miért? Hmm... Neeem.
2015. aug. 14. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!