Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál barátnődnek újabb esélyt ha mással csókolózott?
Figyelt kérdés
Még a kapcsolatunk elején egy másik sráccal smárolt mert az lekapta, (nyilván hagyta neki máshogy nem tudom elképzelni) és lógtak is együtt úgy hogy arról nem tudtam. El mondott mindent onnantól hogy gyanús lett és meg tudtam a találkozásokat. Állítólag azért mondta el, mert hogy nagyon fontos vagyok neki és tán más nem volt....hiányzik :'( 24/f2015. márc. 11. 00:20
11/23 A kérdező kommentje:
1 napja
2015. márc. 11. 00:52
12/23 anonim válasza:
Nekünk az exemmel mindkettőnknek volt egy botlásunk a kapcsolatunk elején.(neki a végén is :))Mégis 12 évig együtt éltünk.
9-es voltam.
13/23 A kérdező kommentje:
Milyen botlásotok? Illetve utána volt bizalmatok egymás irányába??
2015. márc. 11. 01:02
14/23 anonim válasza:
Mindkettőnknek volt egy kis flörtje mással is az ismerkedésünk elején.Én mégis mellette voksoltam,mert Őt akartam.Nem volt könnyű választás,mert a másik csaj is nagyon bejött.
Én alapból bizalmatlan,féltékeny típus vagyok.
15/23 A kérdező kommentje:
Én is iszonyatosan féltékeny vagyok, bár nem mutatom ki amennyire tudom. Viszont ami nagyon zavar hogy oké, volt botlása, de sose árulta el hogy találkozgat vele és ez az ami nagyon fáj....
2015. márc. 11. 01:09
16/23 anonim válasza:
Nekem is hasonló szitu volt, mondjuk nem csalt meg csak hazudozott.. mivel elv csok sem volt en nem szakitottam. Azóta már vége lett. Én is úgy voltam vele, hogy a csók megcsalás ès megbocsáthatatlan de egy ilyen mélypont után egyik hqverom azt mondta ,hogy azt csináljam ami nekem jó a többit meg szarjam le. Én is ezt tudom neked mondani, ha szereted és el tudod neki hinni ,h megkomolyodott akkor egy 2. Esélyt mindenki megérdemel! Bár késõn de elmondta. Hidd el pokoli nehéz normális társat találni, persze ez ne befolyásoljon. Ha úgy érzed akkor legyetek boldogok ameddig csak tudtok!
17/23 A kérdező kommentje:
Hiányzik és jól éreztem magamat vele! Csúnya dolog, de azért így meg szabadultam a féltékenységtől és az idegeskedéstől, de ez csak amit a logika mond. Az érzelem mindig erősebb gondolatokat eredményes....harcol az érzelem és az elv bennem hogy mi legyen....amúgy meg annyi jelentkező van nála, hogy tuti gyorsan talál mást, (még ha tényleg szeret is engem) akkor meg ismét rossz érzés lesz nekem......
2015. márc. 11. 13:44
18/23 harmatcsepp02 válasza:
érezned kell rajta hogy megbánta. ha tényleg szeret, és teis őt, megéri ujra kezdeni. mindenki hibázhat
19/23 anonim válasza:
Nem,mivel a lányok nagyon allergiásak erre,mivel azt szeretik ha kivételek,nem olyannak tartod mint a többi lányt. Nem fog hinni neked tobbet ha ilyen bókokat mondasz neki. Sajnálom hogy megcsaltad,vagyis a barátnődet de vállald az ezzel járó felelősséget.
20/23 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz?? Nem én tettem hanem ő másik pasival!!
2015. márc. 12. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!