Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éve váltam el az exemtlől, megcsalt a barátnőmmel a
volt férjem és őt választotta, ujra férhez mentem, Pár
hónapja a szeretőm lett. Visszajár mert nincs
szenvedély. Nagy elégtétel nekem, de mi lessz ebből?
Ha az exedet választod ő biztos visszakozni fog te pedig valőszínű kezdheted az egészet előlről 2 tökrement házassággal és megbélyegzéssel.
2015. júl. 21. 13:31
62/225 A kérdező kommentje:
A hűség az egy döntés nem jellemvonás,ezzel tisztában vagyok...
és én így döntöttem nem hibáztatom a férjem, csak magamat így elgyengültem szenvedek is megérdemlem...
Az exeddel minden ilyen jellegű találkozót megkéne szüntetni és csak a szülőire,ünnpekre korlátozni a találkákat.Egyébként ezeket a légyottokat ki kezdeményezi?
2015. júl. 21. 13:54
Ha ezt nem hagyod abba egyre jobban belebonyolódsz mert részedről érzelmek vannak míg szerintem az exedet nem nagyon zavarná ha lebuknátok változatlanul neked van több veszíteni valód.Az exednek vannak rajtad kívűl más női is?
2015. júl. 21. 13:57
65/225 A kérdező kommentje:
Hol én hol ő.. Mindig megbeszéljük a következő találkát, volt hogy megbeszéltük és én szándékosan nem kerestem reggel az nap, persze ő nyomult. Igen voltak neki nő ügyei a jelenlegi kapcsolata mellett is. De megbocsájtottak neki... Egyre kiábrándító ez az egész stori most hogy le is írom...
És nálad minden rendben honnan ez a nagy élet tapasztalat??
Hiszed vagy sem de csak 23/F vagyok de láttam már egy két dolgot sajnos közelről is,túl hamar kellett felnőnöm.A leírásod alapján az exed poligám nem képes huzamosabb ideig egy nő mellett megmaradni ez a típus soha nem változik főleg nem ebben a korban de ez nem a te hibád nem mi döntjük el kibe szeretünk bele eléggé klisésen hangzik de így van.Miért az után futunk aki nem szeret minket aki meg szeretne azt eltaszítjuk.Ez egy ördögi kör a férjed szeret,szerelmes beléd,te a az exedbe ő pedig "mindenki másba".A házasságotokból nyilván hiányzik az izgalom,szenvedély,spontaneitás amiben a férjed nem partner.Ezt kéne valohogy a férjeddel KÖZÖSEN megoldani akár terapeuta segítségével de ehhez a férjed is KELL.Eléggé fárasztó lehet a munkahelyen majd otthon is "vezető" szerepet betölteni az ember otthon lazításra,támaszra vágyik arra hoyg elengedhesse magát.Már elnézst hogy ezt írom de a férjed eléggé tutyi-mutyinak tűnik olyan anyámasszonykatonája,szöges ellentétei egymásnak.A férjedet kellene vhogy felrázni és ha ez megvan(amik hiányoznak a kapcsolatból) akkor sokkal könnyebb lesz lemondani az exről.(bocs eléggé hosszúra sikeredett)
2015. júl. 21. 15:16
67/225 A kérdező kommentje:
Kedves 23/F!
Miért itt olvasgatsz a megcsalás rovatban?
Jó rálátásod van a dolgokra!!
Köszönöm!!!
A férjem tényleg tutyi mutyi... Ez az igazság ! De egy empátikus szeretetre méltó rendes ember, a legjobb barátom volt mostanáig, sajnos bem mondhatom ezt el neki... Pedig néha megtenném! Tudom tudom hogy nem szabad...
Hogy kezdjek ehez az egészhez...? Mit mondjak neki? Hogy változz meg... De miért? Meg fogja kérdezni és a válaszon gondolkoznom kell...
Hogy miért is...
68/225 A kérdező kommentje:
Ez az én keresztem, cipelhetem míg élek...
Mondd azt hogy úgyérzed ellaposodott a kapcsolatotok,szeretnéd ahogy te is írtad többet kényeztetne,elmehetnétek randizni,wellnessezni csak ti ketten,próbáljatok ki új dolgokat KÖZÖSEN hobbi,tánc.Ahogy elnézem az exeddel soha nem lennél igazán boldog mert képtelen egy nő mellett leragadni ezért próbáld meg kihozni a maximumot a házsságodból.Próbáld felébreszteni a vadászösztönt a férjedben.Itt a szexen van a hangsúly mert ahogy írtad szereted ha irányítanak az ex pedig pont ezt teszi.Beszlégess vele a szexről,vágyaitokról tabuk nélkül.Hozd ki belőle az állatot,ha élvezetesebb lenne a szex a férjeddel sokkal könyebben lemondanál az exről.A szenvedélyt és izgalmat kellene vhogy visszacsempészni a hétköznapokba.Gondold ezt át ha nem akarsz megint egyedül maradni.A férjed vszínűleg megbocsátana de ez örök seb maradna.(ha esetleg indiszkrét lettem volna előre elnézést kérek).
2015. júl. 21. 17:13
Máskor is vonzódtál már másik férfihoz a házasságod alatt ilyen szinten vagy csak az exxel fordult elő?
2015. júl. 21. 17:19
Kapcsolódó kérdések: