Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éve váltam el az exemtlől, megcsalt a barátnőmmel a volt férjem és őt választotta, ujra férhez mentem, Pár hónapja a szeretőm lett. Visszajár mert nincs szenvedély. Nagy elégtétel nekem, de mi lessz ebből?
A szenvedély... az átjön így is!
Én meg azt tapasztaltam, hogy lényegében mindig a nő dönt.
Nekünk meg inkább csak a "hogyan" kérdésre kell a választ megtalálni.
Ha visszakapnám meg is érdemelném...
Nehogy azt gondolja valaki hogy , nincs lelkiismeretem... Hogy akit megcsalja a férjét az egy szívtelen erkölcstelen ember! Én megpróbáltam már mindent a jelenlegi férjemmel!!!
Ebben a helyzetben bármit megérdemelnék, és szerintem meg is tudnék bocsájtani a férjemnek mivel bűnös vagyok!
A két szék közül a földre ülök szindrómától félek, sajnos arra van a legnagyobb esélyem !
Ha tovább folytatom ezt előbb vagy utobb biztos kiderül.., nem voltam még ilyen helyzetben soha, és a férjem is érzi a változást rajtam!
Nehéz leplezni a dolgokat , hazudnom még nem kell, mert nem kérdezett rá!! De bűnös az aki halgat..
A hallgatás és elég... voltam így egy nőmmel.
Hiába mondtam, hogy mondjon bármit, ha hallgat nem tudom miről hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!