Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 13 éve váltam el az exemtlől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éve váltam el az exemtlől, megcsalt a barátnőmmel a volt férjem és őt választotta, ujra férhez mentem, Pár hónapja a szeretőm lett. Visszajár mert nincs szenvedély. Nagy elégtétel nekem, de mi lessz ebből?

Figyelt kérdés

2015. júl. 19. 20:55
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/225 anonim ***** válasza:
Akkor pedig nincs más megoldás mint "szakítani" az exxel mert előbb-utóbb kiderülhet és csúnya vége lesz,bár gondolom te is tudod.Talán el kellene mennetek nyaralni a családoddal 1-2 hétre főleg most (remek az idő) attól talán kitisztulna a fejed jobban,tisztábban látnál rá a dolgokra tisztázhatnád az érzéseid."Kell a jó nem,kell a rossz igen".Örök dillemma.Az a baj hogy a te férjed nem elégíti ki akár irányítás akár kényeztetés címszó alatt mint ahoyg te is írtad ez te az exednél elégíted ki ezt a fajta kielégülést kellene máshol,máshogyan kielégíteni bár ez már a nehezebbik feladat.
2015. júl. 22. 15:43
 82/225 anonim ***** válasza:
Látod pont ez a baj hogy csak szünet lesz ez akár figyelmeztetés is lehetne ezt legközelebb nem fogjátok tudni kimagyarázni.Az a baj hogy nem akarjátok/tudjátok abbahagyni.Elkellene határoznod/tok hogy többet nincs titkos találka,telefon,sms megtartani a két lépés távolságot mert látod előbb,utóbb bukás lesz.Gondolom nincs kedvetek ezt játszani a nyugdíjas otthonig.(nem szántam sértésnek)
2015. júl. 22. 16:22
 83/225 A kérdező kommentje:

Természetesen nem sértődtem meg!! Miért kellene??

Tudom hogy nem mehet így sokáig, de én igazán nem is tudom tudnék e vele együtt élni...

Az a baj hogy elmult a múlt fájdalma, és a jövő ismeretlen, és annyira de annyira jó a pillanatnak élni... Amikor látom hogy mosolyog mikor meglát, amikor leveszi az óráját lassan és benyúl a zsebébe a kocsikulcsért és leteszi az íróasztalra, na akkor már látom rajta hogy hamarosan játszunk....

2015. júl. 22. 19:28
 84/225 A kérdező kommentje:
Illetve az is izgalmassá teszi számomra az egészet hogy amikor a férjem volt én mostam rá a gatyát és utólag kiderült hogy eljárt a barátnömhöz, tízen év után meg fordult a kocka...
2015. júl. 22. 19:45
 85/225 anonim ***** válasza:
80%
Hát persze hogy az izgalom!Ez a titkos viszonyok mozgatórugója ezért történik rengetegszer hogy a viszony kiderülése után a hűtlen felek inkább a biztosat választják,ahogy mondani szokták elmúlik a varázs.Szerintem a lelked legmélyén tudod hogy nem tudnátok együttélni mert a "barátnődet" is csalja így valószínüleg te hozzád sem tudna hűséges maradni minthogy sosem volt az.Bár az idő megszépítette az emlékeket.Az ember hosszú idő távlatából hajlamos elfelejteni a rosszat.Ezáltal a BOSSZÚ által azzá váltál amivé az exed és a barátnőd,lehet hogy rajta bosszút állsz de a családodat is bünteted a tudtuk nélkül.ABBA AKAROD TE EZT HAGYNI?Csak akaraterő kérdése. Vagy élvezed amíg tart mert szerintem ez addig fog tartani amíg le nem buktok.
2015. júl. 22. 21:20
 86/225 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te alig várod, hogy kiderüljön. Látni akarod az áruló barátnőd fejét, a tesze-tosza férjed arcát. Attól még az exet nem kapod vissza, csak széthullik minden körülötted, ő meg majd repül a következő virágra.
2015. júl. 22. 22:43
 87/225 A kérdező kommentje:

Ez így van...

Ahogy írtad!!! Szőrnyű , ocsmány emberré válok...

Már az is vagyok!! Abba kell hagynom..

Hidd el viaskodok saját magammal... Tudom mi a helyes, érzem hogy ezt nem szabad csinálni, de a kisördög belém bújt , ráéreztem az ízére. Túl Sokat foglalkozom ezzel a témával! Várom a kommenteket is...

A legjobban még most sem az fáj hogy hazudok a férjemnek, hanem a gyerekeknek.. Ugy nőnek majd fel hogy nekem volt van egy másik életem... És nem mondhatom nekik azt hogy ez igazi volt az "apátokkal" Hogy várhatok tőlük majd bizalmat...

2015. júl. 22. 22:59
 88/225 A kérdező kommentje:
Valóban akaraterő kérdése, de vágyakozom utánna... Még elgyengülök , találnom kell valami más "elfoglaltságot..."
2015. júl. 22. 23:02
 89/225 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint a drog,alkoholfüggőség az ember tudja hogy rossz.Kezeld úgy mint egy függőséget és aszerint próbálj meg leszokni.De szerencsére ezt te is beláttad az ember tudja hogy rossz amit tesz de képtelen abbahagyni és ez előbb-utóbb felemészti és legtöbben csak akkor hagynak fel vele amikor már késő.Kitudja lehet végül ráunsz vagy ő un rád de ezt nem tartom valószínűnek.Az a baj amíg biztonságban érzed magad addig nem fogod abbahagyni ezt csak akkor fogod tudni abbahagyni ha lebuktok és rádöbbensz mekkora őrültséget csináltál de akkor már késő lesz.Egy jó nagy kijózanító "pofon" kellene
2015. júl. 23. 00:02
 90/225 anonim ***** válasza:
Ne azonnal hagyd abba hanem fokozatosan kell "leszoknod" ez nem mehet egyik napról a másikra úgy mint az alkoholt,cigit sem lehet letenni egyből.Ezt a fajta izgalmat,függőséget mással kellene pótolni.Ha másra nem legalább a gyerekeidre gondolj.
2015. júl. 23. 00:12
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!