Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 13 éve váltam el az exemtlől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éve váltam el az exemtlől, megcsalt a barátnőmmel a volt férjem és őt választotta, ujra férhez mentem, Pár hónapja a szeretőm lett. Visszajár mert nincs szenvedély. Nagy elégtétel nekem, de mi lessz ebből?

Figyelt kérdés

2015. júl. 19. 20:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/225 A kérdező kommentje:

Valóban megfordult a fejemben egy szakember segítsége, és szerintem is ez a legjobb megoldás. Segítene leszokni róla!! Szerintem keresek is valakit itt!! Mégegyszer köszönöm nektek kedves idegenek!!!

Már aki emberszámba is vett , egy nőnek nem megy szerintem érzelmek nélkül, mármint egy igazi nőnek a szerelmi háromszög!!

Köszönöm!!❤️

2015. júl. 20. 20:02
 52/225 A kérdező kommentje:
Aki meg tudja magyarázni nekem a szerelemet mint érzést pld: mit szeretsz benne? Valaki meg tudja ezt meg tudja fogalmazni!!?? Ezt hogy kell ? Vagy mi alapján lehet?? Szerelmes leszek valakibe mert kedves például...? Nem egyénfüggö ez az érzés, az hogy mi vált ki valakiből rajongást azt értem, de a szerelem más az igazi az fáj...
2015. júl. 20. 21:42
 53/225 anonim ***** válasza:
100%
Valamit hiányolsz,hiányzik a kapcsolatból amit a férjed nem tud meg adni ezt kéne megbeszélned vele.Persze a viszony megemlítése nélkül.Ezt a pluszt,tapasztalatot amit kapsz az exedtől fordítsd a házasságodra.Csak gondold végig most persze minden szép és jó de csak egy szeletkét láttok egymás életéből ha újra összejönnétek valószínűleg megint előjönnének ugyanazok a problémák,titkok,izgalom,szenvedély gyakran összetévesztendők a szerelemmel de amint írtad te szereted de az ő részéről ez nem 100%.Biztos hogy nem akarsz elválni?Akkor tudod mi a helyes csak akarni kell.
2015. júl. 20. 23:33
 54/225 A kérdező kommentje:

Valahonnan ismerjü egymást?😀

Mert annyira egy hullámhosszon vagyuk😊 valóban hiányzik valami, a legnagyobb probléma az a kapcsolatunkban én ugy gondolom az én viselem a nadrágot otthon, nem tudok a férjemre felnézni, nem törekvő, ami van az úgy jó, nem szeretne változtatni a dolgokon , pld imádok utazni 14 országban jártunk már , minden nyaralásunkat én szervezek fizetek intézek, és látom rajta hogy jól érzi magát velünk , de ennyi , én bezsongva várom a gyerekekkel, ő rajta egyébként ezt akkor látom amikor a hobbijának hódolva készülödik... Mindent én döntők el ,pld az új ház terveinket is... Nehéz egy nőnek egy kapcsolatban egyszerre férfinek és nőnek is lenni! Ami nagyon pozítív volt vele kapcsolatban az az hogy elfogadta a lányom, és soha nem kötött még bele!! Ez egy nagyon fontos dolog a számomra! Azt mondja hogy kettő gyereke van😊

Hiányzik hogy néha odavágjon a falhoz😃😃

2015. júl. 21. 12:23
 55/225 A kérdező kommentje:
Az az egészben az érdekes hogy minden örömöm,gondoskodásom,szerelmem , figyelmem a férjem kapja meg , mivel vele vagyok nap mint nap, sajnos ezt nem mondhatom el neki hogy ezt nem ő váltja ki belőlem... Valakit alapjaiban nem lehet megváltoztatni, csak formálni... Ezen már túl vagyunk!! Ő felnéz rám... De például nem kényeztet, ami hiányzik, vezető típus vagyok de nő is... A gyerekeim inteligensek okosak! Rendben vannak!💞 anyaként még nem vallottam kudarcot...
2015. júl. 21. 12:47
 56/225 A kérdező kommentje:

Szerintem az én életem nem sivár, az exemé igen, ingerszegény, és ő keresi az izgalmat, szenvedélyt, dolgozik éjjel nappal , nyaralni például csak velem volt, és lám most elvitte a lányom...

Soha nem engedte el magát nem szokott lazítani , kicsit zárkózott , pld soha nem volt bizalmas barátja, csak "haver"! Ő nem adja ki magát senkinek! Persze ezzel ellentétben nekem közlési kényszerem van😀😁😂

2015. júl. 21. 13:00
 57/225 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz dolog ez azt hiszem. Ha olyan lenne a férjed, akire fel tudsz nézni, lehet hogy az együttélésetek tele lenne konfliktussal. Az sem biztos, hogy jó lenne. Nyilván amikor hozzá mentél feleségül, akkor is láttad, hogy ilyen, nem voltál már tapasztalatlan, tudhattad azt is, hogy milyen típusú férfiak vonzanak. Most így utólag felvetni ezeket az akkor is nyilvánvaló tulajdonságait, úgy tűnik, mintha utólag indokot keresnél a rendszeressé tett félrelépéshez. Pedig erre nincs elfogadható indok szerintem. Ha egy értelmes ember a mostani férjed, neki kellene elmondanod, hogy min szeretnél változtatni, nem a volt férjedben megtalálni a hiányzó érzéseket. Nyilván a bőréből nem tud kibújni, de azért mindig lehet egy kapcsolaton javítani (pl. az általad hiányolt kényeztetés)
2015. júl. 21. 13:05
 58/225 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon jól megfogalmazta valaki azt hogy az exnek ez egy kényelmes helyzet, nem kell küzdeni , "bókólgatni" , kéznél vagyok... De ezt csak érzelem mentesen lehetne folytatni , mert valaki sérül, persze hogy én nem is ő... Majd meg látjuk!! Szép napot!😇😈
2015. júl. 21. 13:17
 59/225 anonim ***** válasza:
Valóban jól látod a férjed tipikusan jó fiú ami nem is lenne baj de hiányzik belőle a "férfi" határozottság,magabiztosság,nem irányító típus,visszahuzódó,nincs saját véleménye vagy ha van azt nem meri kimondani,mindig neked kell erősnek lenned nem támaszkodhatsz rá valószínüleg neki ilyen a természete ami nem baj de hiányzik belőle az amit az exedben megtalálsz.A férjed mindig is ilyen lesz ami nem baj te egy vezető típusú nő vagy aki életvidám vágyik az izgalomra,kalandokra míg a férjed a leírtak alapján pont az ellentéted.Ha rajta múlna egész nap otthon ülnétek.Biztos hogy senkivel sem tudsz erről beszélni SZEMÉLYESEN NÉGYSZEMKÖZT,akár a lányoddal,barátnővel mert ők talán objektíven rálátnak az egészre.Ez a 22-es csapdája valamit elfogsz veszíteni de ez rajtad fog múlni.
2015. júl. 21. 13:21
 60/225 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az exed nem fogja elhagyni a volt barátnődet,így neked kell ennek véget vetni mert ezt ő nagyon is élvezi.Neked pedig a jelenlegi házasságodból kellene a maximumot kihozni.
2015. júl. 21. 13:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!