Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éve váltam el az exemtlől, megcsalt a barátnőmmel a volt férjem és őt választotta, ujra férhez mentem, Pár hónapja a szeretőm lett. Visszajár mert nincs szenvedély. Nagy elégtétel nekem, de mi lessz ebből?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 20:55
21/225 anonim válasza:
Bármit is csinálsz, légy tekintettel a második férjedre és a tőle született fiadra. Nekik fogod - teljesen ártatlanul - a legnagyobb fájdalmat okozni, ha ezt tovább folytatod. Sajnos, az ember alaptermészeténél fog elég önző, de most próbálj ezen úrrá lenni és a jelenlegi férjed és a kisfiad érdekeit nézni és a saját kívánságaid elé helyezni.
22/225 anonim válasza:
Az "ártatlan" jelzőt természetesen rájuk, az esetleges szenvedő alanyokra értettem.
23/225 A kérdező kommentje:
Egyébként a férjem mindig is féltékeny volt az exemre, soha senki másra csak rá.. Érezte ő ezt mindig rajtam, egyszer rákérdeztem miért és azt mondta azért mert egy jó hapsi és neki kisebbségi érzése van mellette.Diplomás sármos, lehengerlő modorú...
2015. júl. 20. 13:19
24/225 anonim válasza:
Tehát sajnos megalapozott volt a féltékenysége. Ez persze nem jelent felmentést ahhoz képest, mintha teljesen gyanútlan lenne. Legfeljebb nagyot hibázott, amikor elhitte, amivel gondolom válaszoltál, hogy az ő jó tulajdonságai fontosabbak számodra mint a volt férjed személye.
25/225 omba válasza:
Keress mást szeretőnek, akkor legalább nem iylen belterjes sztori lesz.
26/225 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!!! Mennyire de mennyire igazad van! Tartottunk 1 hónap szünetet az Exel , és a volt barátnöm elutazott a pár hétre munka ügyben külföldre. Én ugye a nemnormális, újra és újra találkoztam vele...
Erőt kell vennem magamon... Véget kell vetnem ennek!!!
De a felvétel az ügyvédemnél van letétben, megörzésre adtam át neki , de csak addig amíg élek... Ha nem ,megkapja a címzett!!!!😈
2015. júl. 20. 13:32
27/225 anonim válasza:
Itt az a legnagyobb baj hogy most már a férjeddel és a fiad életével is játszol ezt már nem tudod meg nem történtté tenni és hogy még felvételt is csináltál az téged minősít most visszajutottál oda ahol abbahagytátok ha így folytatod a végén egyedül maradsz de szerintem az lenne a legjobb ha elválnál mert nem szereted max úgy mint egy barátot,gyereked apját bár ez csak személyes vélemény nem szántam sértésnek.
28/225 A kérdező kommentje:
Egyátalán nem sértő a véleményed, sőt normális!!!!
Na ehhez kellene jó nagy erő , amit egyébként soha nem mertem bevallani magamnak
2015. júl. 20. 13:45
29/225 anonim válasza:
Az "baj" hogy szexuálisan jobban vonzódsz hozzá mint a férjedhez ami nem lenne baj ha ezt eltudnád fojtani ami így kimondva könnyűnek tűnik de szerintem ez életed végéig így fog maradni amíg csak a közeledbe lesz és ezt ő ki is fogja használni bár tudtommal te kezdeményeztél.Először csak bosszúnak indult aztán belebonyolódtál és már nem tudtál kiszállni,szerelmes vagy még belé vagy csak puszta szexuális vágyat érzel?Beleestél a saját csapdádba.Jelen esetben az lenne a legjobb ha soha vagy csak nagyon szüksges esetben találkoznátok lehetőleg nem kettesben de gondolom ez a lányod miatt lehetetlen.
30/225 anonim válasza:
Az lenne a legelső lépés bevallani magadnak hogy hibáztál hogy ez nem helyes bár szerintem ezt már te beláttad.Valahogy megkéne ezt beszélni az exeddel de szerintem ez neki így nagyon kényelmes mint ahogy előzőleg is az volt neki.Itt neked kell lépned mert ő nem fog,te kezted te is fejezd be.Ha úgy érzed így életed végéig a férjed mellett tudnál maradni akkor fejezd be ezt a viszonyt s fogd fel úgy mint tanulópénzt ha pedig nem akkor cselekedj aszerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!