Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éve váltam el az exemtlől, megcsalt a barátnőmmel a
volt férjem és őt választotta, ujra férhez mentem, Pár
hónapja a szeretőm lett. Visszajár mert nincs
szenvedély. Nagy elégtétel nekem, de mi lessz ebből?
41/225 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne férjem rég ujra kezdtem volna vele...
Az az érdekes hogy egyszer beszéltünk pár éve egymásról, érzéseinkről akkor szeretett volna békülni , én nem!!
Közös program csak a lány, szülöértekezletek, farsangik, de csak diplomatikus stílusban, az volt számomra meglepő ha kettesben maradtunk mindig magáról a szüleiről testvéreiről mesélt.. Amikor meghal az édesanyja felhívott, kérdeztem ez miért van , ő azt válaszolta mert még te vagy a feleségem azért!!
Továbbra sem értem, hogy tudod így megalázni magadat. Ha megcsalják az embert már az is szörnyű, de a barátnővel való megcsalás még nagyobb kegyetlenség. Megalázott ország-világ előtt és mégis beengeded az ágyadba? Megcsalt téged, és most veled csalja meg az élettársát. Az ilyen emberhez, hogyan van gusztusod? Tényleg nem bántásból, de hogy lehetsz ilyen buta? Semmi tartás nincs benned. Nem értem ezek után mit tudsz rajta szeretni. Sajnálom a férjedet. Nem vagy korrekt vele, azok után, hogy te is voltál a megcsalt szerepében, tudod mennyire fáj és megalázó. Ha már nem szereted, akkor miért nem válsz el tőle?
2015. júl. 20. 15:16
43/225 A kérdező kommentje:
Ez pontosan így van ahogy leírtad!!!
Nap mint nap a tükörbe kell néznem és magamat elviselnem ezzel a tudattal,legnagyobb büntetésem saját magam elviselése, hidd el a férjemnek nagyon jó élete lessz mellettem!!
De sajnos én tudom már jó pár éve hogy hazugság az egész...
De honnan tudod, hogy nem lenne jobb élete más oldalán? Aki őszintén szereti? Tulajdonképpen elveszed a lehetőséget tőle, hogy valaki igazán szeresse és ne csapja be. Láttam példát a környezetemben, mikor a feleség barátnőjével lépett le a férj (vagyis nem lelépett, hanem egy idő után beköltöztette a felesége mellé a közös otthonba), és ezért nem bírok rájönni, hogy ha ilyet átéltél, hogy tudsz vele még szóba állni. Nekem elég volt egy ilyet végignézni, nemhogy benne élni. Persze én külső szemlélőként látom a dolgokat, te pedig benne vagy, de szerintem sürgősen hagyd abba. A vége ugyanaz lesz, ami volt 13 éve, hogy neked fog fájni leginkább, mert megint be fog csapni. Újra meg tudott hülyíteni és szépen meg fog alázni a végén, te pedig hagyod. Ugyanúgy fogsz sírni majd, ahogy anno.
2015. júl. 20. 15:34
2015. júl. 20. 16:03
Tisztán látszik hogy az exednek ez így tökéletes akár élete végéig csinálná itt már rég ő irányít úgy táncolsz ahogy ő fütyül.Ez már rajta múlik mert te képtelen vagy abbahagyni.Önző dolog lenne a férjedet abban a hitben hagyni hogy tökéletes a házassága.Előbb vagy utóbb fel fog emészteni.
2015. júl. 20. 16:05
47/225 A kérdező kommentje:
A férjem nem tudna új életet kezdeni neki nincs hozzá ereje, ismerem tudom milyen, hidd el! Mentálisan gyenge bármihez is... Ilyen típus !
Magamtól félek ,mert lassan a szenvedélyemmé válik ez a kapcsolat!!
Tényleg nincs senki akivel ezt megtudnád beszélni,esetleg egy pszhilógussal nem bántásból írtam mert úgy látszik ez nálad már függőség.Egyszer ez robbani fog és csak te kerülhetsz ki ebből vesztesen az exednek nem nagyon van mit veszíteni.
2015. júl. 20. 16:22
Neked nem a volt férjed kell, hanem az izgalom. Teljesen mindegy, hogy a volt férjed, vagy akárki. Kitörtél az unalmas életedből és most élvezed. Azért nem tudom, ha a férjed csinálná ezt, hogy állna a szád.
2015. júl. 20. 16:39
Igaza van előzőnek ha a te férjed csinálná ezt te lennél a legjobban felháborodva de szerintem te úgysem fogsz szakítani ennek csak akkor lesz vége ha lebuktok.
2015. júl. 20. 16:43
Kapcsolódó kérdések: