Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egyáltalán nőként becsületesnek lenni?
41/52 A kérdező kommentje:
40-es: Mert neked legalább van valakid, nekem már nem lesz soha senkim. Legalább látnék reményt arra, hogy valakivel összejöhetek, de nekem max. már csak pótlékok lehetnek, én így érzem.
2014. aug. 25. 20:32
43/52 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tényleg azt kellene, hogy valaki random embert keresni, aki kicsit feljebb tornázza az önbizalmam, és akkor talán lesz is esélyem, de lehet, hogy még ehhez is kevés vagyok. :,(
Valakik nagyon megbánthattak Téged. De hidd el, hogy egyszerűen arról van szó, hogy nem jól választottál. Attól nem leszel boldog, hogy próbálsz számító dög lenni. Várj türelmesen, járj nyitott szemmel, és észre fogod venni azt a férfit, aki képes szeretni és megbecsülni téged. De ahhoz, hogy szeretetre méltó lehess, ezt a keserű, panaszkodó, reménytelen hangvételt be kell fejezned. Így tényleg nem fogsz kelleni a kutyának sem. Talán most lehetetlennek tűnik, de próbáld meg élvezni az életet.
2014. aug. 26. 15:59
45/52 A kérdező kommentje:
44-es: De hogy lehetne élvezni az életet ilyen kilátástalansággal?
Amikor évekig nem volt senkim, vagy kaptam a visszautasításokat, illetve csak szar pár hetes kapcsolataim voltak, szerinted én láttam a reményt? Nem....nagyon nem. Soha egyik kapcsolatom sem volt boldog. Hamar véget is értek. De ettől még nem adtam fel...aki feladja, az elfogadja hogy magányos lesz. Na azt már nem...
Ebből az állapotból ki kell mászni, és nem szabad feladni, mert ha feladod, esélyed sem lesz rendes párt találni.
Amíg nem adod fel, addig remény is van a boldogságra. Ne várt hogy a szádba repüljön, hanem tegyél érte. Ha több évig tart megtalálni akkor több évig tart....Nekem is évekig tartott, nem jött velem szembe a nagy ő... ez nem így működik a legtöbb esetben. Hidd el nem a levegőbe beszélek, tapasztaltam, és csak segíteni akarok. Ne add fel!!!
2014. aug. 26. 17:44
47/52 A kérdező kommentje:
46-os: Elhiszem, de akkor sem írtál semmi konkrétat, hogy hogy ne adjam fel. Konkrétan mit csináljak, hogy ne érezzem teljesen kilátástalannak a helyzetet? Még csak azt se mondhatom, hogy elhanyagolom magam, mert lefogytam, és sokkal jobban odafigyelek a megjelenésemre, ha kimegyek a házból, és mégse történik semmi biztató. Akkor meg egyáltalán minek felkelni reggelente?
Én már túlvagyok ezen, én is ilyen voltam, ha gondolod írj privit.
2014. aug. 26. 19:16
Úgy ne add fel, hogy ne add fel a társkeresést. Persze nyilván nem kell rágörcsölni se.
Én pl egy netes társkeresőn voltam fent, közben tanultam (iskolába jártam) vizsgákra készültem, randizgattam, hobbimmal foglalkoztam, sokat olvastam. De nem görcsöltem egy idő után, csak nyitott voltam. Azon voltam hogy ne a magányosságom töltse ki a napjaimat.
Foglalt el magad, hogy ne a depresszív állapotban légy, ne zuhanj magadba.
2014. aug. 26. 20:21
50/52 A kérdező kommentje:
Köszi, tényleg sokat számít, csak az a baj, hogy már randizni sincs kivel. Abszolút nem látok vonzó férfiakat, vagy ha igen, akkor kiderül, hogy foglalt.
Kapcsolódó kérdések: