Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Megéri becsületesnek lenni a...

Megéri becsületesnek lenni a mai világban? Folyton csak azt látom, hogy ott fönt a parlamentben mást se csinálnak mint lopnak, de büntetést egyik se kap, ha valaki becsületes, de gyorsabban megy 10 km/h-val akkor meg jól lehúzzák.

Figyelt kérdés
U.I.: A néha látható hirdetést, hogy nyerhetsz egy IPhone 3G-t egy jó nagy átverés. Küldesz egy sms-t és onnantól sunyin lehúzzák a pénzed, nekem 4800 Ft-om bánta, de hallottam aki több tíz-ezret vesztett.
2009. jún. 5. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ha megérné becsületesnek lenni, akkor mindenki az lenne. pont az benne a kihívás, hogy jót cselekedni mindíg nehezebb, mint rosszat. ha úgy teszik, ez maga a megmérettetés.

u.i. nem átverés, csak el kellene olvasni. én is ráböktem, elolvastam, nem is csináltam utána vele semmit. talán egy kicsit megtévesztő, de minden le van írva szépen. csak el kellene olvasni.

2009. jún. 5. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megéri. Én magamról tudom, ha nem voltam becsületes, akkor bánt a dolog, ha viszont az voltam akkor nyugodt vagyok és jól alszom! Más becsületét vizsgálni nem az én dolgom. Ez inkább önismereti kérdés, mint politikai. De nem rossz kérdés!
2009. jún. 5. 18:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak. Igazad van nagyon nagyon megtévesztő. Arra játszanak, hogy tudod ki az aki képes átnyálazni ennyi oldalt, ahol sokszor zavarosan van leírva minden, és ezt használják ki. Engem is alaposan átvertek. Ennyi meg kell tanulni, hogy az ilyenekben nem szabad megbízni. Az a poén, hogy mindegyik telefonszolgáltatónak vaj van a füle mögött és hagyják ezt menni. Mocskos ez a világ, ez van. :(
2009. jún. 5. 18:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem... Én azt látom, hogy akik lopnak csalnak, arról beszélnek, hogy hol vaoltak külföldön, milyen hegyeket másztak meg, miket láttak a világból. Nekünk pedig már az is kihívás, hogy Mo.-n belül elmenjünk vhová
2009. jún. 5. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy rövidtávon nem éri meg becsületesnek lenni, de hosszútávon igen....nézd meg a sok gazdag tolvajt(politikusok,sikkasztók,stb.) egy idő után mindegyik megjárja...vagy egy egész ország csámcsog rajta és gyűlöli, vagy történik vele valami, csődbe megy, tönkre megy, stb. hidd el, megkapják ők a büntetésüket előbb vagy utóbb, így vagy úgy... de ha becsületesen próbálod meg elérni a céljaidat, akkor senki, sehol nem tud majd belekötni és nem lesz miért szégyenkezned soha senki előtt, és főleg nem a saját lelkiismereted előtt... és még valami, ami a becsület mellett szól: azt sosem fogod becsülni, ami az öledbe pottyan munka nélkül, de azt, amiért megdolgoztál keservesen, a sajátodnak érzed és megbecsülöd egy életen keresztül
2009. jún. 6. 13:17
 6/6 anonim válasza:

"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!

Mért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis."

J.A.

2009. júl. 31. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!