Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egyáltalán nőként becsületesnek lenni?
. Én meg a pasik nagy részét semlegesneműnek tartom.
ez aranyos volt inkább :) rossz ecset fejű kikúrt krvák inkább hogy én is finom maradjak.
ha valaki megcsalt téged,nem itt kell levezetni,rajtunk,akik segítünk.Én csak a kérdésre válaszoltam.
Mi nem olyan? :D Ember vagyok én is, mint te!
Kissé ambivalens, hogy elvárod a tiszteletet (ne csaljanak meg, stb), de közben én meg "csak egy pasi" vagyok. Értem.
Ne csodálkozz, ha nincsen senki, aki komolyabb kapcsolatot akar tőled. Hidd el senki sem szereti, ha lenézik. Főleg egy olyan tulajdonság miatt (a neme), amiről nem tehet.
Érdemes lenne megpróbálni emberszámba venni a fiúkat...
"azzal is lefekszenek, akikről tudják, hogy van barátnőjük, és sajnos ebbe bele is megy sok pasi."
Nézd, az a pasi aki belemegy, az meg is érdemel egy ribit akitől remélhetőleg elkap egy fincsi nemi betegséget is:)
Az hogy tisztességes vagy a magánéletedben (hűség, nem kezdünk ki kapcsolatban, házasságban lévő emberrel ) és hasonlók, az nem döntés kérdése. Egyszerűen erkölcsi érzék... Mit érzel helyesnek, mit nem.
Ha döntésből akarsz számító dög lenni, és nem érzésből, nagy eséllyel kínozna bűntudat. Ami ugye azt bizonyítja, hogy te valójában nem vagy számító dög, csak így építesz falat magad köré. Ha viszont ezt felépíted, nem csak a rossz emberek nem tudnak átverni, hanem akár az igazi szerelmet is elszalaszthatod... Ezen érdemes elgondolkodni.
Engem is sok csalódás ért a magánéletemben, de ha úgy döntök hogy k..csög leszek, és csak használom a pasikat, akkor valószínűleg a férjem sem lenne mellettem. Az egyetlen ember aki boldoggá tudott tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!