Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megéri egyáltalán nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egyáltalán nőként becsületesnek lenni?

Figyelt kérdés
Manapság rengeteg ribi van, akik nincsenek tekintettel senkire és semmire, még azzal is lefekszenek, akikről tudják, hogy van barátnőjük, és sajnos ebbe bele is megy sok pasi. Ha így is-úgyis nagyobb az esélye annak, hogy megcsalnak, mint nem, akkor miért ne legyek pont én számító dög?

2014. aug. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Úgy értem a ribiséget, hogy számító dög leszek, aki nem az érzései, hanem az előnyök után megy, nem úgy, hogy minden jöttmenttel lefekszek.
2014. aug. 25. 16:41
 12/52 anonim ***** válasza:
Kérdező azért ennyire nem rossz az arány, hogy 1: 100000 (és még hány nulla jön még)-hoz. :D
2014. aug. 25. 16:44
 13/52 A kérdező kommentje:
Hát akkor?
2014. aug. 25. 16:46
 14/52 anonim ***** válasza:

100 millióból egy, tehát szerinted 70 rendes srác van a világon...:D

Nyilván megéri becsületesnek lenni, ez nem is kérdés :) Az általad leírtnál sokkal jobb az arány, csak ahogyan írták rossz körökben mozogsz.

2014. aug. 25. 16:52
 15/52 A kérdező kommentje:
14-es: Ez viszont engem nem vigasztal.
2014. aug. 25. 16:56
 16/52 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.

1:10 esetleg. 10 fiúból biztosan lesz 1, aki rendes :D

De ez egy olyan kérdés, amire jó válasz aligha van :)

Kérdező amúgy hány éves vagy? Ha kérdezhetem? :)

(Pusztán kíváncsiságból.)

2014. aug. 25. 17:04
 17/52 A kérdező kommentje:
16-os: Nem kérdezheted meg.
2014. aug. 25. 17:06
 18/52 anonim ***** válasza:
Bocsánatot kívánok! :)
2014. aug. 25. 17:07
 19/52 Kurtz Bickle ***** válasza:

Neked úgy látom teljesen mindegy, ugyanis egy ilyen kérdés után nyilvánvaló, hogy valójában te is ilyen számító dög vagy, csak eddig nem merted felvállalni. A becsület és hűség ugyanis nem olyan dolgok, amiket azért "űz" az ember, mert kifizetődő, vagy mert sikert hoz, hanem mert a működési rendje ezt diktálja. Ezt érzi helyesnek.

És igazad van, tele van a világ ilyen emberekkel: Olyanokkal, akik mindig arra fordítják a vitorlát, amerre a szél fúj. Jellegtelenek és álszentek. Egy karakteres, magát felvállaló kis lotyo' pedig százszor többet ér olyasvalakinél, aki azért teszi a jókislányt, hogy maga és a társadalom előtt értékesebbnek tűnjön.

2014. aug. 25. 17:07
 20/52 anonim ***** válasza:

nekem nem kellenél még húsáron sem,tehát mind1 mit csinálsz.És mivel már megfordult a fejedben,rég nem vagy becsületes szóval a kérdés úgy ahogy van marhaság.

de azt tudom tanácsolni,térj le a becsületről,mert az sok férfinak öröm.Nem csak egynek bosszúság,és kudarc,a te esetedben :D

2014. aug. 25. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!