Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megéri egyáltalán nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egyáltalán nőként becsületesnek lenni?

Figyelt kérdés
Manapság rengeteg ribi van, akik nincsenek tekintettel senkire és semmire, még azzal is lefekszenek, akikről tudják, hogy van barátnőjük, és sajnos ebbe bele is megy sok pasi. Ha így is-úgyis nagyobb az esélye annak, hogy megcsalnak, mint nem, akkor miért ne legyek pont én számító dög?

2014. aug. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

19-es: Gondolj amit akarsz, egyszerűen sem a véleményed, sem te magad nem számítasz.

20-as: Nem fogom megtenni senki hímnemű egyednek azt a szivességet, hogy csak úgy lefeküdjek vele, fujj, undorító vagy!

2014. aug. 25. 17:40
 22/52 A kérdező kommentje:
Apollyon! Te miből gondolod, hogy kellenél nekem? Még bottal se... Miből gondolod azt, hogy kész szenvedés velem élni? Látom, te is, és az előtted válaszoló egytől egyig nőgyűlölők vagytok. Hagyjátok el a kérdésem, legyetek szivesek...
2014. aug. 25. 17:51
 23/52 Kurtz Bickle ***** válasza:

Áruld már el nekem, hogy a válaszom melyik része utal nőgyűlöletre?

Én nem gyűlölök senkit. Egyéneket sem, pláne nem egy ilyen nagy csoportot, mint a női nem, ami annyi, de annyi különböző embert és egyéniséget tartalmazhat, hogy beleszédülnék, ha bármiféle kollektív érzelmet kéne táplálnom iránta. Csak azt jeleztem, hogy szánalmas, ha valaki azért olyan, amilyen - vagy épp azért NEM olyan, amilyen lenni szeretne - hogy így megfeleljen valakinek vagy valakiknek. Főleg, ha egy olyan dologról van szó, mint a becsület, ami nem ízlés vagy hóbort dolga. A becsület nem egy ruhadarab vagy ékszer, amit a közízlés kedvéért cserélgethet, le-fel vethet az ember. De úgy érzem, ezt veszett fejsze nyele magyaráznom neked.

2014. aug. 25. 18:04
 24/52 A kérdező kommentje:
Bickle: Nem ismersz, semmit nem tudsz rólam. Igen, valós a becsületességem, csak sajnos úgy érzem, hogy ebben a világban az ember inkább marad, mint halad, ha becsületes. Ezért gondolom azt, hogy most már nem fogok éveket várni, és azt nézni, hogy szeretem-e az illetőt, hanem majd összejövök valami pótlék-pasival, aki majd támogat valamilyen formában. Legyen az szakmailag, vagy a megélhetésben, vagy akárhogy.
2014. aug. 25. 18:08
 25/52 anonim ***** válasza:

Kérdező, állj már le :)

Te kezdted az arrogáns viselkedést, ráadásul válaszként egy sok igazságot tartalmazó kommentre (becsületesnek nem azért kell lenni, mert megéri)

Inkább te vagy a "férfigyűlölő", nekem pl előfordult, hogy 3 évig nem volt senkim, mégsem köpködök minden nőre, hogy így is úgy is megcsalnak, akkor paraszt leszek inkább. Pedig csaltak már meg :D

26/52 A kérdező kommentje:
Ja igen, és még egy jó adag csalódottság, kihasználtság és keserűség, mizantrópia is vegyül ehhez.
 27/52 A kérdező kommentje:
Az nem olyan. Te csak egy pasi vagy.
2014. aug. 25. 18:09
 28/52 A kérdező kommentje:
Jó kis játék a földön fekvőbe belerúgni, igaz, válaszolók?
2014. aug. 25. 18:10
 29/52 anonim ***** válasza:
a nőket szeretem,nem gyűlölöm az más kérdés h téged nem tartalak annak és te most erre besértődtél :)
2014. aug. 25. 18:11
 30/52 A kérdező kommentje:
Nem te mondod meg, hogy ki a nő és ki nem. Másrészt nem fogok a kardomba dőlni, csak mert nem tartasz annak. Én meg a pasik nagy részét semlegesneműnek tartom.
2014. aug. 25. 18:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!