Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egyáltalán nőként becsületesnek lenni?
19-es: Gondolj amit akarsz, egyszerűen sem a véleményed, sem te magad nem számítasz.
20-as: Nem fogom megtenni senki hímnemű egyednek azt a szivességet, hogy csak úgy lefeküdjek vele, fujj, undorító vagy!
Áruld már el nekem, hogy a válaszom melyik része utal nőgyűlöletre?
Én nem gyűlölök senkit. Egyéneket sem, pláne nem egy ilyen nagy csoportot, mint a női nem, ami annyi, de annyi különböző embert és egyéniséget tartalmazhat, hogy beleszédülnék, ha bármiféle kollektív érzelmet kéne táplálnom iránta. Csak azt jeleztem, hogy szánalmas, ha valaki azért olyan, amilyen - vagy épp azért NEM olyan, amilyen lenni szeretne - hogy így megfeleljen valakinek vagy valakiknek. Főleg, ha egy olyan dologról van szó, mint a becsület, ami nem ízlés vagy hóbort dolga. A becsület nem egy ruhadarab vagy ékszer, amit a közízlés kedvéért cserélgethet, le-fel vethet az ember. De úgy érzem, ezt veszett fejsze nyele magyaráznom neked.
Kérdező, állj már le :)
Te kezdted az arrogáns viselkedést, ráadásul válaszként egy sok igazságot tartalmazó kommentre (becsületesnek nem azért kell lenni, mert megéri)
Inkább te vagy a "férfigyűlölő", nekem pl előfordult, hogy 3 évig nem volt senkim, mégsem köpködök minden nőre, hogy így is úgy is megcsalnak, akkor paraszt leszek inkább. Pedig csaltak már meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!