Biztos, hogy megéri becsületesnek, tisztességesnek lenni a lányokkal?
Pasi vagyok. Társkeresőkön sokat mozgok: iszonyat kevés reakció. Irhatok én szép levelet, bókokat, kérdezhetek - nulla reakciók.
Volt hogy rámirt egy olyan lány, aki 3x is kiesett: 10 év korkülönbség van köztünk; dagadt; kapcsolatban van.
És mit csináltam?
Válaszoltam neki.
Mert valahogy csak azt hiszem, hogy egyszer a normális, nem ez a nagyképű hozzáállás majd visszajön. De sose jött még vissza.
Megéri ezt csinálni? Csoda, ha annyi elrontott pasi van?
Ne társkeresőn próbálkozz szerintem. Bár tudom, nehéz... :/
Minden esetre mindenképp megéri tisztességesnek lenned, mert sosem tudhatod, ki lesz a leendő asszonykád. :)
Én ennek ellenére azt mondom, hogy megéri. Miért? A saját lelkiismereted és jó ízlésed miatt.
Lehet, hogy mennyiségileg jóval kevesebb csajt tudok megszerezni, de akivel mégis alakul valami, az őszinte dolog lesz, és nem holmi megjátszott kamu.
Egyébként csatlakozok ahhoz, aki azt mondja, hogy ne társkeresőkön próbálkozz.
Ott tele van kamusokkal, idiótákkal, nagyképű r*bikkel, stb.
Esetleg lépj be egy ismerkedő csoportba Facebookon. Az is tele van idiótákkal meg f**széhes r*bikkel, de ot legalább van pár % értelmes ember is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!