Biztos, hogy megéri becsületesnek, tisztességesnek lenni a lányokkal?
Pasi vagyok. Társkeresőkön sokat mozgok: iszonyat kevés reakció. Irhatok én szép levelet, bókokat, kérdezhetek - nulla reakciók.
Volt hogy rámirt egy olyan lány, aki 3x is kiesett: 10 év korkülönbség van köztünk; dagadt; kapcsolatban van.
És mit csináltam?
Válaszoltam neki.
Mert valahogy csak azt hiszem, hogy egyszer a normális, nem ez a nagyképű hozzáállás majd visszajön. De sose jött még vissza.
Megéri ezt csinálni? Csoda, ha annyi elrontott pasi van?
ha már révbe értél,akkor mindenképpen megéri.
de az ismerkedés a vonzalomkeltés,a flört,főleg onlineba az egy játszma.
ha nem viselkedsz a játszmának megfelelően,akkor nem leszel sikeres benne.
gugliba-pua online game.
ott kezdődik,hogy a nyalás a szép levelek,meg a bókok nem játsznak.
Ha a barátjuk vagy ismerősük akarsz lenni akkor megéri.
Amennyiben viszont le akarod őket fektetni, legyél hideg, lekezelő és nagyszájú.
Akik szerint megéri,és mi van akkor ha nem találkozol azzal a valakivel az életedben?Komolyan kérdezem.
Amúgy igaza van a Kérdezőnek,én is ezeket tapasztaltam.
Én egyre jobban azt érzem,hogy nem éri meg,viccen kívül.Egy barátnő nem jött még össze,hiába vagyok olyan mint amit a Kérdező is leírt. :/
23/F
A kérdezőt nem tudom, hány éves, de kedves utolsó, 23 évesen még semmiről sem vagy lemaradva. :) A férjem 29 volt, mikor összejöttünk, semmi probléma nincs vele, jóképű, kedves, előzékeny, olyan teste van, h huhh... És én vagyok az első barátnője. Egyszerűen csak visszahúzódóbb mint a többi férfi, emiatt sikerült neki később az, ami másnak korábban. Viszont a házasságunk olyan, amilyenre mindenki vágyna, mindketten tökéletesen elégedettek vagyunk egymással.
Megéri várni és normálisnak lenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!