Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Biztos, hogy megéri becsületes...

Biztos, hogy megéri becsületesnek, tisztességesnek lenni a lányokkal?

Figyelt kérdés

Pasi vagyok. Társkeresőkön sokat mozgok: iszonyat kevés reakció. Irhatok én szép levelet, bókokat, kérdezhetek - nulla reakciók.

Volt hogy rámirt egy olyan lány, aki 3x is kiesett: 10 év korkülönbség van köztünk; dagadt; kapcsolatban van.

És mit csináltam?

Válaszoltam neki.

Mert valahogy csak azt hiszem, hogy egyszer a normális, nem ez a nagyképű hozzáállás majd visszajön. De sose jött még vissza.

Megéri ezt csinálni? Csoda, ha annyi elrontott pasi van?

2014. aug. 8. 01:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#11-esnél a pont.

#9-es voltam.

2014. aug. 8. 01:19
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Megéri, mert így nagyobb esélyed van megtalálni azt az egyet, aki egyszer majd értékeli, és leélheted vele az életed.
2014. aug. 8. 01:20
 13/18 anonim ***** válasza:

ha már révbe értél,akkor mindenképpen megéri.

de az ismerkedés a vonzalomkeltés,a flört,főleg onlineba az egy játszma.

ha nem viselkedsz a játszmának megfelelően,akkor nem leszel sikeres benne.

gugliba-pua online game.

ott kezdődik,hogy a nyalás a szép levelek,meg a bókok nem játsznak.

2014. aug. 8. 01:31
 14/18 A kérdező kommentje:
akkor mi játszik? :)
2014. aug. 8. 01:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha a barátjuk vagy ismerősük akarsz lenni akkor megéri.

Amennyiben viszont le akarod őket fektetni, legyél hideg, lekezelő és nagyszájú.

2014. aug. 8. 06:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Akik szerint megéri,és mi van akkor ha nem találkozol azzal a valakivel az életedben?Komolyan kérdezem.

Amúgy igaza van a Kérdezőnek,én is ezeket tapasztaltam.

Én egyre jobban azt érzem,hogy nem éri meg,viccen kívül.Egy barátnő nem jött még össze,hiába vagyok olyan mint amit a Kérdező is leírt. :/

23/F

2014. aug. 8. 10:24
 17/18 anonim ***** válasza:

A kérdezőt nem tudom, hány éves, de kedves utolsó, 23 évesen még semmiről sem vagy lemaradva. :) A férjem 29 volt, mikor összejöttünk, semmi probléma nincs vele, jóképű, kedves, előzékeny, olyan teste van, h huhh... És én vagyok az első barátnője. Egyszerűen csak visszahúzódóbb mint a többi férfi, emiatt sikerült neki később az, ami másnak korábban. Viszont a házasságunk olyan, amilyenre mindenki vágyna, mindketten tökéletesen elégedettek vagyunk egymással.

Megéri várni és normálisnak lenni! :)

2014. aug. 8. 12:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz gengszternek meg minden nőt átverőnek lenned, hogy sok nőd legyen, vagy egyáltalán legyen barátnőd, csak tudni kell, hogy mire vágyik a másik nem. Tény, hogy paradox módon k"csögként egyszerűbb, de nem szükségszerűen csak így érvényesülhetsz.
2014. aug. 8. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!