Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztességesnek tartod azt, hogy a társkereső oldalakon kapcsolatban/házasságban élők is regisztrálnak?
Természetesen nem tisztességes!
Apám is így lépett le, összeszedett neten valami agylövéses hülye p*csát. Amikor meg rájött, hogy tényleg nagyon nagy gáz van a nővel, visszaköltözött. Utána hónapokig zaklatta a nő a családom!
Az ilyen ember (nő/férfi) menjen orvoshoz!!!
Ha a kapcs./házasság nem kielégítő, ne alázzuk már agyon a társunkat KÖNYÖRGÖM!, le kell zárni valamit ha nem működik és mehet, amerre lát. Majd rájön, hogy a szomszéd fűje nem mindig zöldebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha meg szexuálisan kielégítetlen, akkor is vannak jó gyógymódok!
Undorító!
Szerintem egyáltalán nem tisztességes, sőt undorító.
Egyszer megtaláltam, hogy a párom egy ilyenre regisztrált. Szerencsére tisztáztuk, és kiderült, hogy nem társ/szexpartner keresés céljából regisztrált (:
Remélem ez nekem, szól, de mindegy, mert válaszolok rá (:
Azért nem szólt, mert valóban jelentéktelen dolog. Azért kellett regisztrálnia, mert vannak az ilyen online pénzszerzős (PTC) oldalak, és az egyik ilyennél az volt a feltétel, hogy be kellett regisztrálni bizonyos oldalakra, majd bemásolni onnan pár mondatot.
És tényleg nem lépett be soha többet oda. Így kétlem, hogy hazudna.
Nem vettem bántásnak, ne haragudj, ha úgy tűnt olyan hangnemben írom (:
Neked nem volt ilyen ügyed? És neked kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!