Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól tettem, hogy elmondtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy elmondtam a férjének, hogy megcsalta velem a felesége?

Figyelt kérdés
Sokszor találkoztunk és többször lefeküdtünk! Nő ígérte nekem, hogy el fog válni mert, hogy engem szeret és boldogtalan, de nem lépett és átvert engem csúnyán. Sokat vitáztunk és már majdnem, hogy öltük egymást és megsértettük egymást csúnyán. 11 éve házasok és van egy 9 éves közös fiuk. Felhívtam tegnap a férjt és közöltem vele mi a szitú kb beszéltünk 1 percet és rám nyomta a telot. Ma ért haza külföldről a férj. Kamion sofőr amúgy.

2014. márc. 14. 12:43
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Tudod, az amit tettél/tettetek most csak egy szó nektek. Megcsalás. A nő egy jellemtelen szuka, hisz mindenkinek hazudott maga körül. Te pedig....Pontosan tudod, hogy mi vagy.
2014. márc. 19. 19:00
 42/45 anonim ***** válasza:

beköpködsz pár melléknevet, így biztos mindenkinek nagyon jó lesz, és elejét veszed a további durvulásnak.

kérdező, mik a fejlemények? priviben beszéltünk, nagyjából még képben vagyok.

2014. márc. 19. 19:29
 43/45 A kérdező kommentje:
Írj rám utolsó! :)
2014. márc. 19. 19:34
 44/45 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2015. okt. 16. 10:32
 45/45 anonim ***** válasza:

tudok sziturol ott pont ez tortént csak forditva

a nö köpte be a férjet!

ott a ferfi már gy éve mással is dugott másik szeretövel, de nem mondta el az egyes számu szeretönek az okot

a szeretö meg szépen feldobta a hutlent!

2018. febr. 8. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!