Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól tettem, hogy elmondtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy elmondtam a férjének, hogy megcsalta velem a felesége?

Figyelt kérdés
Sokszor találkoztunk és többször lefeküdtünk! Nő ígérte nekem, hogy el fog válni mert, hogy engem szeret és boldogtalan, de nem lépett és átvert engem csúnyán. Sokat vitáztunk és már majdnem, hogy öltük egymást és megsértettük egymást csúnyán. 11 éve házasok és van egy 9 éves közös fiuk. Felhívtam tegnap a férjt és közöltem vele mi a szitú kb beszéltünk 1 percet és rám nyomta a telot. Ma ért haza külföldről a férj. Kamion sofőr amúgy.

2014. márc. 14. 12:43
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Arra kérnélek titeket egy kicsit beszélgessünk erről a dologról, nagyon magam alatt vagyok és jó volna néhány tanács, meg fogadom az oltást is! Figyeljétek a kommenteket, ha ráértek.
2014. márc. 14. 13:07
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Azzal, hogy elmondtad a férjének szerintem a nullára redukáltad a kapcsolatotok esélyét. Így már valóban nem fog tudni megbízni benned. Arra gondoltál, hogy elmondod neki, a férj válik, majd ti szépen éltek, míg meg nem haltok?

Én a helyedben (persze külső szemlélőként jóval könnyebb) inkább azt mondtam volna, hogy addig ne találkozzunk, amíg nem döntött. Hagyni neki időt, gondolja át, mit akar, mert ez nem egy egyszerű döntés. Ha meg nem melletted döntött volna, akkor tovább lehet lépni. Alapból azért nem döntött, mert nem bízott benned, ezzel a cselekedettel csak alátámasztottad, hogy jól érezte.

Ráadásul most a gyerek miatt (mivel te már szinte ki is kerültél a képből) meg fogja próbálni újra a férjével, mert a lelkiismerete is felerősödhetett.

30/n

2014. márc. 14. 13:17
 13/45 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele telon! Férj szóhoz sem jutott és fel kell fognia, állítólag sok mindent nem mondott! Én is attól félek, hogy marad a férjjel együtt! De nem értem miért nem válnak el, ha félrelépnek a felek! Ezzel a dologgal együtt élni?
2014. márc. 14. 13:25
 14/45 anonim ***** válasza:
36%

Mekkora fallosz vagy Kerdezo!

A te sorszamod a 2-es. Hogy mersz te jogot formalni arra, hogy belemassz egy csalad eletebe?

(A kis kolok meg majd befordul egyedul a sarokba es onmagat marcangolja, hogy a szulei biztosan miatta nem szeretik egymast.)

Okoska!!!

Ahhoz lennel inkabb eleg nagy ferfi, hogy kitegyel 20-30 gurigat, hogy akkor gyere probaljunk meg egy uj eletet egyutt.

2014. márc. 14. 13:26
 15/45 ivilicious ***** válasza:
39%
Undorító vagy. Utálom az ilyen erőszakos, nem normális, undorító férfiakat (jó ,persze a nő sem szent ) .Egy család, nem akar elválni, jó volt neki a szex, ennyi ,MIÉRT KONTÁRKODSZ BELE? hülye volt a nő, hogy nem látta az első pillanattól,hogy nem vagy normális...még,hogy átvert..istenem,. a gyereke mindig a legfontosabb lesz, és neki az apja kell!!! Hogy tehettél ilyet? ásd el magad..
2014. márc. 14. 13:57
 16/45 anonim ***** válasza:

nem tetted jól. a leírásból annyi látszik, bosszúból csináltad. nektek már nem lesznek felhőtlen közös perceitek. és nem a te dolgod közölni a férjével.

én iszonyúan haragudnék.

2014. márc. 14. 14:00
 17/45 anonim ***** válasza:

"Amikor megismerkedtünk akkor annyit tudtam, hogy élettársa van neki, de elhagyja majd.. sok sok hónapig nem tudtam, hogy férjnél van és van egy gyerek."

Amikor megismerkedtetek, már félrevezetéssel kezdte. Világos, hogy megakarta csalni a férjét, mert valamit nem kapott meg tőle. Ugye a férje kamionos és keveset van otthon... Szerinted ha veled összejött volna a nő, akkor melleted nem csinált volna hasonlót? Ez úgy is történhetettt volna, hogy megbeszélik a vlást és aztán jösz te a képbe, de nem így történt.

Találkoztam már pár kamionossal a környékünkön és nagyrészük nem igazán volt hűséges... Szerintem mostmár hagyd ezt a nőt végképp... nem gondolt a gyerekre se és szerintem ez önzőség volt a részéről.

Szerintem.

2014. márc. 14. 14:05
 18/45 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi a helyzet már... szembe köpném magam az biztos! Nem olyan egyszerű hagyni őt... mert bízakodó vagyok még attól függetlenül, hogy mit tett velem meg én is ő vele.
2014. márc. 14. 14:08
 19/45 A kérdező kommentje:
Haragszik is rám nagyon és csalodótt is bennem. De ez kölcsönös sajnos!
2014. márc. 14. 14:10
 20/45 anonim ***** válasza:
23%

Te azert vagy ferfi, hogy tudjal hideg fejjel donteni. Ugyanez a noktol nem varhato el!

Ennek ellenere ez nem volt eppen egy megfontolt bolcs lepes.

2014. márc. 14. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!