Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam a barátnőmnek, hogy megcsalta a barátja, de úgy érzem hibát követtem el, mert nem voltam mindenkivel őszinte. Szerintetek nagyot hibáztam?
Ez elég bonyolult történet..Én a barátommal másfél éve vagyok együtt, szóval már elég jó kapcsolatban vagyok a családjával, így a bátyjával is...A bátyjának volt 2 évig egy barátnője, aki nekem rettenetesen jó barátnőm, mindent megosztunk egymással...A fiúk múlt hónapban elmentek nyaralni a Balatonra, majd miután hazaértek a barátom mesélt nekem, és azt is elmondta, hogy az öccse egész héten egy hostess lánnyal lógott, és csók is volt köztük, nem egyszer, hanem folyamatosan a hét során, de megkért, hogy ne mondjam el a barátnőmnek...Rá 2 hétre barátnőm szakított a fiúval, nem ez okból kifolyólag, csak úgy érezte valami hiányzik a kapcsolatukból, mondta nekem h nem lesz folytatás, mert már nem érzi a szerelmet, meg amúgy is érezte h valamit titkol előle a barátja...Nos, ekkor nem bírtam tovább, és elmondtam neki amit tudok...Kiborult, elhordta fűnek fának a srácot, azonban megállapodtunk h nem mondja el neki h tőlem tudja..Másnap reggel találkoztak, rákérdezett, olyan formában, hogy voltak ott ismerősei és ők látták a csajjal, a srác persze letagadta a dolgot, de még aznap megkérdezte az én barátomtól h tudhatok e én valamit...A barátom rákérdezett nálam, hogy mondtam e valamit barátnőmnek, de reflexből rávágtam, hogy "neeem, dehogy"...
Utálom most magam, úgy érzem mindent elrontottam, és most már esély sincs, hogy ők újra együtt legyenek, és gyötör a bűntudat, hogy hazudtam a barátomnak, de egyszerűen úgy éreztem joga van tudni a legjobb barátnőmnek mindezt, illetve ha kiderül, hogy barátom mondta el nekem, akkor a saját tesójával megromolhat a kapcsolata, a tesójával az én kapcsolatom, és az én kapcsolatom a barátommal...
Szerintetek nem kellett volna beleavatkoznom? Elmondjam a barátomnak, hogy valójában én szóltam el magam? Ti mit tettetek volna az én helyemben?
Én reflexből rávágtam volna, hogy persze, hogy tőlem tudja: szakítottak, most már édesmindegy. Arról nem is beszélve, hogy a barátság MINDIG fontosabb, mint a szex. Ha a párodnak annyira fontos lett volna, akkor nem meséli el neked, hiszen tudja, hogy jót akarsz a barátnődnek.
Mondjuk a fent leírtak néhány dolgon nem változtatnak:
1. A barátod testvére egy féreg.
2. A barátod egy pletykás idióta.
3. Egyik kapcsolat sem működik rendeltetésszerűen.
4. Pletykás csitri vagy.
24/N
Én eleve befogtam volna a szám, főleg ha meg is ígértem hogy hallgatok.
A barátnőd meg ha már amúgy is összeveszett a sráccal akkor minek kellett még odadöfni,hogy meg is csalta?? Nem mindegy akkor már?
Ha két szék közé esel akkor legközelebb tudni fogd,hogy mikor tartsd a szádat.
Figyelj, ha nem tőled, akkor mástól tudja meg és az se jobb. Különben meg szerintem én ugyanezt tettem volna, mint te...
Itt akinek bűntudata kell, hogy legyen az a srác, akiről szól végül is a történet.
De én a helyedben azért csöndben háttérben maradnék és nem vonnám magamra a figyelmet. Rosszat nem csináltál, elmondtad az igazat a barátnődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!