Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak, hogy mindenkivel szemben fer legyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 33 éves férfivel. Mit mondjak, beléestem mint vak ló a gödörbe, é ő biztosított róla hogy az érzés kölcsönös. Már 2 hónapja együtt vagyunk, de mégsem minden csodás...most légyszi ne kurv-ázzatok le, de neki van egy felesége, és mivel a kapcsolatunk kezdeti fázisában nem tudtuk még biztosan, hogy mi is lesz a kettőnk jövője, nem vált rögtön. Most már viszont tudjuk hogy együtt akarunk lenni, de tegnapelőtt , amikor el akarta mondani a feleségének, hogy válni akar, kiderült, hogy: a párja ÁLLAPOTOS!!!Nagyon kiborultam ezen, mert nem akarom, hogy ha elhagyja a feleségét, valami bajuk legyen (ugyanis a feleségnek már kétszer nem sikerült babát szülnie.egyszer elvetélt, egyszer pedig halva született a kisfiuk). Tegnap egész nap szinte itthon sírtam, nem vettem fel mikor hívott, az smseire sem válaszoltam.Iszonyúan mar a bőntudat, mert biztos vagyok benne, hogy az lenne a helyes ha Ő a feleségével maradna, és segítene neki nevelni a közös gyermeküket. Teljesen döntésképtelen vagyok, kérlek segítsetek, mástól nem tudok tanácsot kérni!!Szeretem, de ez nem szabadna hogy így legyen!!!
2012. júl. 10. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jobb lesz elfelejteni.Bár én azt se hinném el hogy pont most lett terhes a nő.
2012. júl. 10. 16:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Helyzet nem ismeretlen... Hány éves vagy?
2012. júl. 10. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Te nem k*rva vagy, hanem egy tartás nélküli szerencsétlen.

Egy NŐ nem kezd bele úgy semmilyen kapcsolatba, hogy ő csak a második. Nem is értem, hogy hogy gondoltad. :D

Hogy mit csinálj? Szakíts, legyél végre nő, és keress egy olyan pasit, akinél te vagy az első, és tényleg szeret, és értékel. Ennyi.

2012. júl. 10. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem neked kell nőnek lenni, hanem a párod lehetett volna férfi. Tehát elkezdik a válást és utána nézelődnek.
2012. júl. 10. 16:24
 5/11 anonim ***** válasza:

# 4

Igazad van... A palija sem FÉRFI.

2012. júl. 10. 16:32
 6/11 menta34 ***** válasza:

hm. szerintem:

Hogy szedjünk fel egy komolyabb nőt ha van feleség is? - ígérjünk neki fűt, fát, válást, új házasságot. - hogy koptassuk le, ha már dugtunk vele eleget? - mondjuk, hogy terhes az asszony.

Bocs kislány, szerintem azt mondták neked amit hallani akartál, te meg hittél, mert hinni akartál.

2012. júl. 10. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
2 hónapja együtt vagytok, és most derült ki, hogy a felesége terhes, tehát alighanem az alatt az idő alatt csinálta neki a gyereket, amíg téged is kúrogatott. Szerintem legfőbb ideje lelépni a fenébe ebből a helyzetből.
2012. júl. 10. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Mármint ha igaz persze az egész terhesség-sztori a csávó részéről.
2012. júl. 10. 16:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, azon én is megütköztem, hogy így kettőnk között ment a dolog. Én 28 vagyok ő 33, reménykedtem benne, hogy (ne nevessetek ki) végre igazi szerelmem lesz, nem olyan, mint amikor 2 éve azért ért véget a kapcsolatom, mert valaki bemesélte a barátomnak hogy megcsalom, és kaptam 2 akkora pofont hogy a kórházban tértem magamhoz. Zoli (a mostani férfi akiről szó van) teljesen annak a barátomnak az ellentéte. Nagyon bizonygatta hogy szeret, ráadásul mivel a baba 3 hetes, az utóbbi időben pedig nem is volt otthon, mert vagy üzleti ügy, vagy én, és lehet hogy már p is komolyra vettek ami kettőnk közt van:(Most is csörög a telefonom, folyton keres. Nem tudom mit csináljak:(
2012. júl. 10. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg nehéz helyzet.

De ezt nem velünk kéne megbeszélned. Úgyhogy vedd fel a telefont, és próbáljatok ti ketten megoldást találni.

2012. júl. 10. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!