Ki a jó anya? HOgyan lehet mindenkivel szemben helytállni?
Figyelt kérdés
Jó anya szeretnék lenni, de nem vagyok önfeláldozó típus, a saját igényeimet is próbálom kielégíteni. Van egy két éves három hónapos, és egy három és fél hónapos gyermekünk. Hol egyik beteg, hol a másik, most épp én. Hogyan lehet ráhangolódni a nagyfiamra mikor a kicsi sír, pedig a fiam épp engem meséltetne, vagy hogyan meséljek a kicsinek mikor a nagy 39 fokos lázzal fekszik és én mesét tettem neki, hogy ellegyen vele. És hasonló helyzetek, mikor ketté vagy háromba kell szakadnom. A férjemet is ugyanúgy szeretem mint mikor ketten voltunk, de mikor legyen időm rá, nem tudom.2009. márc. 11. 20:14
1/3 anonim válasza:
Erről szól az életünk, az anyaság, hogy egyszerre bizony nagyon sok felé is tudni kell koncentrálni. Ilyenkor nem biztos, hogy minden területen 100 %-os a teljesítmény, de hát próbálkozni muszáj. Én tavaly ősszel a 3. terhességem vége felé nagyon beteg voltam 10 napig, hasmenés stb. Közben a kislányom is megbetegedett, éjjel magas láz, hűtőfürdőzés, de másnap a nagynak suli, apa dolgozik, mindenki holt fáradt... és biztos, hogy sok ilyen lesz még. Én mindig azzal biztatom magam, hogy ez is elmúlik, mindenki meggyógyul és pár nap múlva már csak rossz emlék, mikor az ember betegen legszívesebben kifutna a világból a sok gond elől. Kitartást és sok erőt, optimizmust kívánok!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem az akit foglalkoztat, hogy jó anya-e vagy sem, az csak jó anya lehet. Ne gyötörd magad! Nagyon ügyes, szuper anyuka vagy!
3/3 anonim válasza:
Igazuk van az előttem válaszolónak. Emellett nem attól jó anya valaki, ha lemond mindenről, ami neki örömöt okoz. Igenis vannak az anyukáknak is igényeik és például, ha te elmész fodrászhoz, kozmetikushoz, esetleg a barátnőiddel egyet beszélgetni, azzal magadnak okozol örömöt, de az egész családodnak jót teszel. Ha te kiegyensúlyozott vagy, az a családodnak is jó. 4 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!