Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak, hogy mindenkivel szemben fer legyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 33 éves férfivel. Mit mondjak, beléestem mint vak ló a gödörbe, é ő biztosított róla hogy az érzés kölcsönös. Már 2 hónapja együtt vagyunk, de mégsem minden csodás...most légyszi ne kurv-ázzatok le, de neki van egy felesége, és mivel a kapcsolatunk kezdeti fázisában nem tudtuk még biztosan, hogy mi is lesz a kettőnk jövője, nem vált rögtön. Most már viszont tudjuk hogy együtt akarunk lenni, de tegnapelőtt , amikor el akarta mondani a feleségének, hogy válni akar, kiderült, hogy: a párja ÁLLAPOTOS!!!Nagyon kiborultam ezen, mert nem akarom, hogy ha elhagyja a feleségét, valami bajuk legyen (ugyanis a feleségnek már kétszer nem sikerült babát szülnie.egyszer elvetélt, egyszer pedig halva született a kisfiuk). Tegnap egész nap szinte itthon sírtam, nem vettem fel mikor hívott, az smseire sem válaszoltam.Iszonyúan mar a bőntudat, mert biztos vagyok benne, hogy az lenne a helyes ha Ő a feleségével maradna, és segítene neki nevelni a közös gyermeküket. Teljesen döntésképtelen vagyok, kérlek segítsetek, mástól nem tudok tanácsot kérni!!Szeretem, de ez nem szabadna hogy így legyen!!!
2012. júl. 10. 16:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem alszom rá egyet, talán holnap reggel tiszta fejjel jobb lesz beszélni vele. Leírtam ezt neki SMS-ben, visszaírta hogy jó, akkor reggel hívjam fel hogy mikor és hol találkozzunk. Nem tudom még, mi lesz, valamit mondanom kell neki:( Ha túlvagyok rajta leírom mi volt. Mással nem igazán tudok beszélni. Egyedül élek itt Magyarországon, a szüleim Németországban a húgom pedig Erdélyben lakik, barátaim pedig nem olyanok, hogy el akarjam mondani nekik. Egyébként is könnyebb írni mint beszélni róla:) Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Ne haragujatok hogy így rátok zúdítottam a bajom!
2012. júl. 10. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!