Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól tettem, hogy elmondtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy elmondtam a férjének, hogy megcsalta velem a felesége?

Figyelt kérdés
Sokszor találkoztunk és többször lefeküdtünk! Nő ígérte nekem, hogy el fog válni mert, hogy engem szeret és boldogtalan, de nem lépett és átvert engem csúnyán. Sokat vitáztunk és már majdnem, hogy öltük egymást és megsértettük egymást csúnyán. 11 éve házasok és van egy 9 éves közös fiuk. Felhívtam tegnap a férjt és közöltem vele mi a szitú kb beszéltünk 1 percet és rám nyomta a telot. Ma ért haza külföldről a férj. Kamion sofőr amúgy.

2014. márc. 14. 12:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

ezt buktad haver, és meg is érdemelted:

1 nem értettél abból, hogy a nő húzza az időt (csak dugni akart idegenben, nem a családját elhagyni)

2 barom módon beleavatkoztál a család életébe (itt nem a megcsalásra gondolok, hanem a telefonálásra)

3 a nő a büdös életben nem lesz a tiéd már, és ha mégis sikerült szétrúgnod a házasságát, akkor csak kényszerből fog veled élni (anyagiak, lakás, stb, már ha van neked olyan), ebből következően te leszel a következő akit megcsal, és gondoskodni fog róla, hogy megtudd

4 nem vagy férfi, csak egy szarkeverő

2014. márc. 14. 14:41
 32/45 anonim válasza:
34%
Itt a nő a szarkavaro és nem a kerdezo. Szerintem jól tetted hogy bekopted. A nő egye meg amit kifozott magának.
2014. márc. 14. 14:57
 33/45 anonim válasza:
0%
Ja és úgy vettem eszre azok a válaszolok akik a kerdezot támadják az hajlamosa hogy megcsalja a párját.
2014. márc. 14. 15:04
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gondoltad át mit cselekszel, csak dühös voltál a Nőre, hogy játszik Veled....ennyi az egész. Az elmondottakból azt szűröm le, hogy a Nő már az elején hazudott Neked, nem hiszem azt, hogy amit később mondott azt ténynek kellene kezelned. Soha nem az számít mit mondasz, hanem mit valósítasz meg belőle és a NŐ már itt elbukott. Vak voltál és szerelmes. Nem beszélt őszintén a kapcsolatáról, a gyereket meg sem említette....ez egy szexpartneri viszonynak indult és több lett belőle, nem tudta hogy kezelje ezt a helyzetet.

Most,hogy felhívtad a férjét kimozdítottad a Nőt a komfort zónájából amibe szeretett volna mozogni és evvel mindent felborítottál. Ha a férje megbocsájt Neki, akkor többet hallani sem fogsz Róla, mert megpróbálja menteni a családját. Ha elválnak, akkor még van némi esélyed....főleg ha nincs Rajtad kívül senkije akibe kapaszkodhat. A Nővel való kapcsolatod bizalmi válságba került, Ő mondhatja, hogy elárultad.....te meg mondhatod hogy hazudozott és manipulált Téged.

Végezetül csak annyit, hogy a helyedben nem keresném többet. Ja az '5' hozzászóló voltam. 37F

2014. márc. 14. 15:23
 35/45 anonim ***** válasza:
45%

Amit tettél azzal PONT-ot tettél az ügy végére. Most mégis lecserélnéd a pontot vesszőre és megalázkodnál, folytatnád? Hát, nem túl férfias viselkedés. Ha egy FÉRFI pontot tesz egy kapcsolat végére, akkor ott a pont és annak vége. Te úgy viselkedsz mint egy nő.

A nő sosem fog bocsánatot kérni tőled, amiért átvert, hazudott neked és manipulált téged, te viszont bocsánatot kérnél azért amiért leleplezted őt, és megaláznád magad?

Férfiként először is előre kellene gondolkodnod, ha viszont hoztál egy döntést, akkor már vállald a következményeit és ne viszakozz!

Mit vársz ettől a nőtől? Hogyha a férje kiebrudálja, akkor kényszerből veled legyen és téged is csaljon folyamatosan? Ez kell neked, erre van szükséged? Hazudott a férjének, átvágott téged is, és az a legnagyobb problémád, hogy még neki áll feljebb és Ő NEM BÍZIK benned? Hol van a büszkeséged, a gatyádban hordod nem a szívedben? Neked nem mentegetőznöd kellene, hogy jaj ilyen soha nem fordul majd elő újra és kérlek bízz meg bennem, hanem a dolog ott kezdődik, hogy te nem bízhatsz meg benne, és talpaljon csak ő, ha akar még tőled valamit, meg mentegetőzzön ő. Ja, hogy ő büszke nőként ilyet nem fog, te meg hülye papucs paliként igen, hát szépen állunk.

2014. márc. 14. 16:07
 36/45 A kérdező kommentje:
Utolsó ebben igazad van! Itt a kommentekben mind van igazság :( bakker most aztán tényleg nem tudom mit csináljak :(
2014. márc. 14. 16:11
 37/45 anonim ***** válasza:
83%
Nem olvastam végig a kommenteket. Ilyen gusztustalan, pitiáner bosszútól felforr az agyvizem.
2014. márc. 15. 07:59
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó ebben igazad van! Itt a kommentekben mind van igazság"

Egy kis OFF. :)

Erről egy rabbis vicc jut az eszembe.

Egyszer egy rabbihoz elment két vitázó fél, hogy tegyen köztük igazságot. Előbb elmondja az egyik az álláspontját, a rabbi türelmesen végig hallgatja, majd azt mondja neki: "Igazad van!" Erre előjön a másik, hogy dehát az nem úgy van, ahogy a másik mondja, és kifejti az álláspontját, mire a rabbi így reagál: "Igazad van!" Újra kezdi az első, majd megint a másik, és a rabbi mindig annak ad igazat, aki épp beszél hozzá. Hallgatja ezt a rabbi egyik tanítványa, és már nem bírja ő sem szó nélkül hagyni, ezért szól neki, dehát rabbi, az nem lehet, hogy mindkettőjüknek igaza legyen, hisz mindketten egymással szembenálló véleményt képviselnek, mire a rabbi: "Neked is igazad van!" :D

2014. márc. 15. 09:09
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Sokan a válaszolók között hibáztatnak azért, mert a férjnek fájdalmat okoztál azzal, hogy elmondtad, stb. Ez nem igaz a feleség okozta neki a fájdalmat. Az más kérdés, hogy olyan nővel kezdeni aki éppen csalja párját nem érdemes, mert te is ugyanezt kapod majd tőle....

A kérdést úgy tettem fel, hogy ha engem csalnának és valaki elmondaná nekem "örülnék" e neki. Szóval a válasz a kérdésre igen "örülnék".

Te így döntöttél, a másik lehetőséget nézzük akkor meg a férj egy r.banccal kellene együtt élnie kakukk fiókákat nevelgetve... Szerintem a második lehetőség a rosszabb.

2014. márc. 15. 13:05
 40/45 anonim ***** válasza:

Szerintem is. Nagy r0hadék voltál, de ebben ami történt nem csak te vagy a hibás. Sokan sajnálják a gyereket, de mennyivel jobb neki a hazugságban nő fel? Előbb utóbb minden kiderül úgyis aminek ki kell derülnie.

Ne emészd magad most már. Próbálj túllépni ezen ami történt.

2014. márc. 19. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!