Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy elmondtam a férjének, hogy megcsalta velem a felesége?
az en velemenyem az, hogy ha egy no meg akarja csalni velem a ferjet vagy pasijat, akkor ellenallok. nem leszek egy eszkoz a kezeben, csak mert neki szuksege vagy egy kis kamatyolasra. valjanak el, aztan akkor minden okes. de a megcsalas egesz egyszeruen nem tisztesseges dolog.
szoval te is pont ugyanugy hibas vagy, mert belementel a jatekba. most mar tokmindegy, mert benne voltal, hagytad magad, meg tetszett is a dolog. nyilvan. ha nem veled, akkor massal csalta volna.
most mar csak tuzoltast lehet csinalni, es alapvetoen jol csinalod, mert haritod a felelosseget, bar ez sem igazan szep dolog, hogy felindulasbol tetted. ha nem "cseszik ki" veled a no, akkor tovabb jatszottal volna vele, a ferj hata mogott...
szerintem azt jol tetted, hogy elmondtad. de amugy meg vallald fel, hogy te is ugyanugy hibas vagy es kesz. a lelkiismereted megnyugodhat.
egyaltalan nem bonyolult amugy. a nonek kellett egy potlek, amig a ferje tavol van, te meg keznel voltal es belementel. ennyi. jokor, jo helyen.
Ez is egy döntés. A nő megkapja amit megérdemel, és a te számodra viszont aki azért szintúgy felelős, ez nem jár következményekkel.
Az ügy így már sínen van. Lehet kibékülnek majd lehet, hogy nem, de ezzel pont került a viszonyotok végére és ez jó. Házas nővel nem szép dolog kezdeni. Ezekután viszont jobb ha egyáltalán nem keresed azt a nőt, és azt se hagyd, hogy ő keressen téged.
Hogy mennyire volt helyes a döntésed, azt lehet nézni a gyerek szempontjából is. Hatalmas veszekedések otthon, feszült légkör, esetleg az apja jól meg is ruházza az anyukát, amit persze meg is érdemel. A gyerek szülei elválnak, a gyerek apa nélkül maradhat. Kezded érezni a dolgok súlyát? Ez nem játék, tényleg megért ennyit a libidód? Miért nem keresel olyan nőt aki független, vagyha már egyszer kapcsolatban/házasságban van, legalább nincs még gyereke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!