Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól tettem, hogy elmondtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy elmondtam a férjének, hogy megcsalta velem a felesége?

Figyelt kérdés
Sokszor találkoztunk és többször lefeküdtünk! Nő ígérte nekem, hogy el fog válni mert, hogy engem szeret és boldogtalan, de nem lépett és átvert engem csúnyán. Sokat vitáztunk és már majdnem, hogy öltük egymást és megsértettük egymást csúnyán. 11 éve házasok és van egy 9 éves közös fiuk. Felhívtam tegnap a férjt és közöltem vele mi a szitú kb beszéltünk 1 percet és rám nyomta a telot. Ma ért haza külföldről a férj. Kamion sofőr amúgy.

2014. márc. 14. 12:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
44%
Hu de sok barom válaszoló van itt. Nem furdaljon a lelki ismeret mert a baj úgy is bekovetkezet volna ha nem veled akkor mással csalta volna meg. Egyedül csak a nőt terheli a felelősség. Ja és soha nem hagyta volna el a férfit csak jatszadozott veled. 2 haverom is átélte ahogyan próbálták beetetni őket azzal hogy majd szakítanak a parjukkal. Hát egyiknek se lett jó vége.
2014. márc. 14. 14:20
 22/45 A kérdező kommentje:
Valóban nem volt egy bölcs döntés! Jóvá akarnám tenni és vissza szerezni! Hogy?
2014. márc. 14. 14:20
 23/45 anonim ***** válasza:
az az egy ötletem van, hogy mondj el neki mindent úgy, ahogy itt.
2014. márc. 14. 14:22
 24/45 anonim ***** válasza:

"az az egy ötletem van, hogy mondj el neki mindent úgy, ahogy itt."

Kinek? A férjének?

2014. márc. 14. 14:24
 25/45 A kérdező kommentje:
Nem a férjnek, hanem a feleségnek. Nőt szeretném vissza hódítani!
2014. márc. 14. 14:26
 26/45 anonim ***** válasza:

azon már túl van:)

a feleségre gondoltam.

2014. márc. 14. 14:28
 27/45 A kérdező kommentje:
Min van túl? Nem értelek!
2014. márc. 14. 14:29
 28/45 anonim ***** válasza:
A férj már túl van a feleségen? Már én sem értem...
2014. márc. 14. 14:31
 29/45 A kérdező kommentje:

Mit nem értetek most? Miért lenne túl a feleségen? Vagy mi van?

Én vissza szeretném hódítani a nőt! Szerintetek?

2014. márc. 14. 14:33
 30/45 anonim ***** válasza:

azt írtam, hogy a kérdező már túl van azon, hogy a feleség férjével megossza a részleteket, ebből van a feszültség:)

és most szerintem az jön, hogy a nőnek elmondod részletesen, amiket azóta gondolsz, hogy beköpted magatokat a férjének.

hogy nagyon akarod őt, hogy sajnálod, és hogy mit szeretnél ezek után, összeköltözni, vagy mit? a felelősséget nem háríthatod rá, mert akkor biztos elkerget. de ez most fordulópont lehet. most dönti el, gondolom, hogy ki és mi az igazán fontos neki. nem árt, ha közlöd vele, hogy részedről továbbbra is szívből a pakliban tartod magad.

2014. márc. 14. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!