Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő az eljegyzést tervezi, de én szakítani akarok. Hogy tegyem meg, hogy ne készüljön ki teljesen?
Viszonyom van már hónapok óta a főnökömmel,aki a volt párom (ő volt az első barátom,2 évig együtt voltunk).
A mostani barátom ellenezte,hogy neki dolgozzak,de nem érdekelt.Tegnap a szüleinél voltunk ebéden és a nővére elmondta,hogy szerinte a barátom meg akarja kérni a kezemet és tényleg minden jel erre utal.
Viszont terhes vagyok és nem tőle,ez biztos.
Félek,hogy összeomlik.Még fiatal ő is,és én is,nem akarom,hogy tönkremenjen az élete.
Mondjuk ennyi erővel a bűnelkövetőket is hagyni kellene futni, mert csak Isten az egyetlen, aki ítélkezhet felettük, addig meg nyugodtan tovább gyilkolhatnak, stb.
Nyilván senki nem fogja nyilvánosan megkövezni, de azért szerintem azzal sincs semmi probléma, ha nem simogatjuk meg a fejét.
Vagy mondjuk a kérdező esetét hogy magyaráznád el a gyerekednek? Igen, ezt és ezt tette, de csak Isten ítélkezhet, úgyhogy igazából mindegy is, hogy mit teszel kislányom/kisfiam. Vagy azért tartasz neki erkölcsi példabeszédet a nagy általánosságban elfogadott párkapcsolat szabályairól?
Elso sorban nem tervezek gyereket szulni ebbe a vilagba.
Azert amit a kerdezo elkovetett borton buntetes nem jar. Nyilvan erkolcstelen dolog az amit tett. De az o kerdese nem az volt, hogy mi a szemelyes velemenyetek rola ugye? O tanacsot kert ha nem tevedek. Akkor miert nem arra utaltok vissza ahelyett, hogy itt jatszodjatok az okos baglyot? Persze egyszerubb kritizalni egyeseknek mint ket jo szot mondani helyette. Nem kell megdicserni erte de ha tanacsot nem tudtok adni hagyjatok beken szerintem. Biztos vagyok benne, hogy neki sem konnyu feldolgozni mindezt annak ellenere, hogy o hozta a bajt a sajat fejere.
nos, közlöm veled, hogy én adtam a 11-es választ, mindenféle mocskolódás nélkül. ezek után már lehet "jogom" arra, hogy igenis meglegyen a véleményem a kérdezőről, még ha nem is vágom a képébe?
egyébként pedig ki tudja, lehet a sok feddés hatására a kérdező esetleg "megtér" és legközelebb már nagyobb értékrenddel kezd bele egy új kapcsolatba. ilyen esetben akkor is azt mondanád, hogy nem kellett volna elmondanunk a véleményünket?
Szia 11es.
Korrekt volt a valaszod. Nekem azzal van bajom, hogy mert k***azzak meg r*****ozzak le. Maskulomben barmit irsz neki o fogja eldonteni, hogy mit tesz a tovabbiakban.
Nem kell teritgetnicsenkit amig mi sem vagyunk makulqtlanok, nemde? ;)
Az mindenképpen pozitív, hogy szakítani akarsz. Megtehetted volna korábban is, mondjuk akkor amikor érezted, hogy nem fogsz tudni ellenállni az exbarát főnöködnek, de ami történt megtörtént, ezen már kár rugózni.
A kérdésedre válaszolva, fájdalommentes szakítás nincsen, de az igazság ebben az esetben nyilván jobban megviselné a barátodat, mint ha a szokásos szakítós bullshit szövegek valamelyikével állnál elé. (Persze ha a gyereket megtartod, akkor a kamuszöveg ugrott, és kénytelen leszel színt vallani.) Viszont jobb ha sietsz, mert eljegyzés után ezt sokkal kínosabb lesz meglépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!