Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizzek ki egy eljegyzést?
A barátommal többször szóba került az eljegyzés. Mondtam neki, én örülnék neki, de majd akkor adjon gyűrűt, ha Ő úgy gondolja, hogy szeretné, ez az ő döntése, és nem az enyém.
Elmondtam a barátnőimnek, és teljesen oda vannak, izgulnak, hogy "jajj mikor lesz már, kérdezz rá", majd 1 hónap után az a műsor ment, hogy "biztos nem is akar elvenni, csak hülyített".
Ez tényleg ennyire véresen komoly dolog?
Vagy nekem is ki kéne "hisztizzem" mint a többi nőnek?
Köszönöm!
Miért ne tudnék várni?
Olvasd vissza, én azt vallom, az ő döntése, csak nem értem, mások számára miért egyértelmű, hogy rágnom kéne a fülét?
"Vagy nekem is ki kéne "hisztizzem" mint a többi nőnek? "
- sok olyat ismerek, ahol a férfi udvarlás után megkérte szerelme kezét és a hölgy igen mondott.
De lehet, hogy nem ugyanazon a bolygón élünk.
Kérdező:
Hát nekem nem úgy tűnik hogy tudsz várni
"Vagy nekem is ki kéne "hisztizzem" mint a többi nőnek?"
Bocs kérdező, de a kérdésedben két külön állásponton vagy!!
Annak idején beszéltünk mi is a párommal az eljegyzésről, hogy számunkra mi a fontos sorrend, pl eljegyzés, esküvő stb... és ennél be is fejeztük.
Mindig is azt gondoltam ha egy pasi szeret egy nőt és vele akarja leélni az életét és készen áll, hogy megkérje a szerelme kezét akkor majd megteszi.
Párom 1,5 év után érezte, hogy eljött az idő a nagy kérdés feltevésre, megkérte a kezem a SAJÁT akaratából!
Nevetségesek vagytok már ezzel az eljegyzéssel. Ha nem szűzen mész férjhez, nem a kelengyédet varrogatod egy évig, nem sütni-főzni, hímezni, mángorolni, vajat köpülni tanít édesanyád a jegyességed ideje alatt, akkor tök fölösleges, a külvilágnak szóló majomkodás az egész, amit manapság már senki nem vesz komolyan; műanyag karikákkal bohóckodnak, csak hogy legyen mit felrakni a Facebookra "jujuj, a pasim eljegzett!"
Ha már egy éve égyütt éltek, mindenben megértitek egymást, amiben meg nem azt meg tudjátok beszélni, ha elfogadtátok egymás családját, szokásait, kialakítottátok a közös életeteket, megbeszéltétek, hogy ki merre szeretne haladni a jövőben, akkor jöhet az esküvő, jegyezgetés nélkül. Ha ezek nincsenk együtt, akkor meg hiába "sírod ki". Lám, neked is első dolgod volt, hogy a barátnőid között széttrombitáld a hírt, hogy már szóbahozta az eljegyzést, hűha... Most szívhatod a fogad, mert ők innentől rendszeresen meg fogják kérdezni, hogy mi van már?
"Nekem hisztizhetnèl vàgnàlak ki mint macskàt...idióta vagy"
-szólt a macsó és visszarogyott a számítógépes játéka elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!