Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért hisztizzek ki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztizzek ki egy eljegyzést?

Figyelt kérdés

A barátommal többször szóba került az eljegyzés. Mondtam neki, én örülnék neki, de majd akkor adjon gyűrűt, ha Ő úgy gondolja, hogy szeretné, ez az ő döntése, és nem az enyém.

Elmondtam a barátnőimnek, és teljesen oda vannak, izgulnak, hogy "jajj mikor lesz már, kérdezz rá", majd 1 hónap után az a műsor ment, hogy "biztos nem is akar elvenni, csak hülyített".

Ez tényleg ennyire véresen komoly dolog?

Vagy nekem is ki kéne "hisztizzem" mint a többi nőnek?

Köszönöm!

2013. aug. 17. 08:38
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
mondtam már, nem akarok hisztizni, de a "környezetemben" ez a "normális"
2013. aug. 17. 09:30
 12/29 anonim ***** válasza:
97%
Ne haragudj, de most azt várod, hogy vadidegen emberek veregessenek vállon, hogy milyen okos vagy, hogy nem hisztizel? Ne hiztizz, kész.
2013. aug. 17. 09:39
 13/29 anonim ***** válasza:
53%

Szerinted minden nő kihisztizi az eljegyzést?

Érdekes, engem csak úgy eljegyzett a férjem, meglepett 4 hónap után, anélkül, hogy beszéltünk volna erről.

2013. aug. 17. 09:39
 14/29 anonim ***** válasza:
54%

A barátnőidet küldd el a p..ba, kb annyit érnek, mint az itteni legtöbb gyk-s válasz.

Légy egy kicsit önállóbb, meg erősebb, és ne a sok hülye, rosszindulatú ember véleménye érdekeljen.

És szeresd a párod...

2013. aug. 17. 09:44
 15/29 anonim ***** válasza:
42%
Barátnőid hülyepinák! Ne hisztizz érte! Te végre egy normális nő vagy, ezt ne dobd el! A kihisztizett eljegyzés annyit is ér...
2013. aug. 17. 09:49
 16/29 anonim ***** válasza:
92%

Egy újabb "többi nő"-s kérdés...Unalmas. Te is tudod, hogy a kihisztizés gáz, minek fényezed magad, hogy te nagy kegyesen nem fogod ezt tenni? Senkit nem érdekel.

Mellesleg az is gáz, hogy szerinted az eljegyzés csak a férfi döntése, de ez más kérdés.

2013. aug. 17. 09:53
 17/29 anonim ***** válasza:
38%
Attól, hogy a környezetedben ez a normális, még nem kell beállnod "birkának".
2013. aug. 17. 10:00
 18/29 anonim ***** válasza:
21%

Nem mindenki hisztizi ki, ne aggódj. Szerintem a környezetedben sem, csak ők nem keltenek feltűnést. Nyugi, a barátnőid csak irigykednek vagy még éretlenek. Teljesen normális, ahogy csinálni akarod.

Azoknak a válaszolóknak, akik nem értik a kérdést: a kérdező úgy gondolja, hogy nem kéne kihisztizni, csak a barátnői elbizonytalanították. Most nem biztos abban, hogy hogyan lenne jó csinálni. Azért kérdez itt, hogy más véleményt is halljon, ne csak a barátnőiét. (Ezt most nem azért írtam, hogy bárki is hülyének érezze magát, hanem hogy jobban át lehessen látni a helyzetet.)

2013. aug. 17. 10:00
 19/29 anonim ***** válasza:
25%

Az eljegyzésnek egy komoly döntésnek kéne lennie és nem egy olyan dolognak, amit csak úgy ki lehet hisztizni, mint egy ruhát. Mi 3 éve vagyunk együtt és még nem történt eljegyzés, mert még nem éltünk együtt legalább egy fél évet, hiszen csak lakva ismeri meg a másikat igazán az ember. Ráadásul a pasinak a saját döntésének kell lennie, hiszen ez jelzi az elköteleződést a másik iránt.

Attól, hogy a többi liba rámenősen erőlteti a témát neked nem kell beállnod a sorba, légy türelmes, mert ha a párod úgy érzi a ti időtök is eljön.

2013. aug. 17. 10:19
 20/29 anonim ***** válasza:
19%
Az eljegyzést kihisztizett barátnőid majd meg néznek mint a bálám szamara pár éve múlva, amikor a férjük más, kedves, hisztimentes csajokat dönget a közös ágyukban. Ezt üzenem nekik. Szánalmasak...
2013. aug. 17. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!