Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő az eljegyzést tervezi, de én szakítani akarok. Hogy tegyem meg, hogy ne készüljön ki teljesen?
Viszonyom van már hónapok óta a főnökömmel,aki a volt párom (ő volt az első barátom,2 évig együtt voltunk).
A mostani barátom ellenezte,hogy neki dolgozzak,de nem érdekelt.Tegnap a szüleinél voltunk ebéden és a nővére elmondta,hogy szerinte a barátom meg akarja kérni a kezemet és tényleg minden jel erre utal.
Viszont terhes vagyok és nem tőle,ez biztos.
Félek,hogy összeomlik.Még fiatal ő is,és én is,nem akarom,hogy tönkremenjen az élete.
Mutasd meg neki ezt a kérdést a magyarázattal együtt, és megkönnyebbülést fog érezni, hogy megszabadul tőled.
Nem viccelek.
Így is elég nehéz,nem bírálás miatt írtam ki a kérdést.
Nem tudja,csak pénteken tudtam meg én is.
Sajnos bármit teszel, ki fog készülni.
Egy dologgal tudsz enyhíteni rajta: ha nem várod meg a lánykérést, hanem mielőbb szakítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!