Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő az eljegyzést tervezi, de én szakítani akarok. Hogy tegyem meg, hogy ne készüljön ki teljesen?
Viszonyom van már hónapok óta a főnökömmel,aki a volt párom (ő volt az első barátom,2 évig együtt voltunk).
A mostani barátom ellenezte,hogy neki dolgozzak,de nem érdekelt.Tegnap a szüleinél voltunk ebéden és a nővére elmondta,hogy szerinte a barátom meg akarja kérni a kezemet és tényleg minden jel erre utal.
Viszont terhes vagyok és nem tőle,ez biztos.
Félek,hogy összeomlik.Még fiatal ő is,és én is,nem akarom,hogy tönkremenjen az élete.
Nos, a legrosszabb, ami történni fog, hogy ott maradsz egyedül a gyerekkel. Mennyi az esély arra, hogy a volt párodnak bőven elég a viszony állapot és igazából nem akarna tőled komolyabbat, gyereket meg pláne? De azt viszont remélem, hogy nem akarnád szegény párod nyakába varrni más gyerekét, mert arra már tényleg nem lehetne szavakat találni.
Ha tényleg számít még neked valamit a párod, akkor szépen elmondod neki hogy mit műveltél és hagyod hogy örökre elfelejtsen.
Nézd csajszi, ezt jól elcseszted, ne szépítsünk, a férfiak szemében ezzel a "K"-kategóriába kerültél.
Hogy mit tehetsz, hogy neki jobb legyen? Ne mentegesd magad. "K" vagy. Ne sajnáld őt! A sajnálat reményt ébreszt benne. Eleinte dühös lesz rád (ugye joggal). Ha te mentegetőzni kezdesz, idővel lehet magában megbocsájt és reménykedni kezd, nem fog tudni elengedni.
Ha jót akarsz neki, akkor viselkedj "K"-ként! Inkább gondolja azt, hogy félreismert, mint hogy magát okolja. Bántsd őt! Akár alázd is meg!
Kérdés, hogy lesz-e gerinced ehhez. Mert ahogy sejtem, az biza ottmaradt a főnököd íróasztalán, amikor felpucsítottál neki.
Én mondjuk a pasid helyében arcon köpnélek, a főnöködnek meg eltörném pár testrészét, de ezt a kockázatot vállalni kell, nem?:)
Egyedül szegény babát sajnálom, jó "szülei" lesznek.
Már nagyon elkéstél evvel a dologgal, de jobb későn, mint soha. Előszöris tisztázd Magadban, hogy valóban az eljegyezni készülő fiútól nem akarsz már semmit.
Ha ez így van, akkor mondd ezt el neki.
Részletesen, hogy miért nem, és szépen, fokozatosan búcsúzz el, pl. ha együtt laktok, mondd meg, hogy X hét múlva elköltözöl. És a magyarázati igényeit (miért nem tetszik már ő Neked) elégítsd ki. Hadd beszélje ki magát! És Te is. Akkor fel tudja dolgozni.
Azután is amíg van rá igénye, legyen rendszeres találkozó, hogy kibeszélhessétek az ügyeiteket, pl. hetente 1x.
Ha ezt lezártad, akkor majd esetleg elárulhatod a többit is. De ez a rész a fontos.
Honnan tudod, hogy a főnököl van a gyerek.
Ne húzd a szakítást... Minék hamarabb...a terrhességet ne mondd el, tök feleslege (kivéve ha lehet övé a gyerek.
Nem elég, hogy megcsalod, még védekezni sem védekezel, ez ..ez..nem találok szavakat...nem bírálatot kérsz tudom...de hogy gerinced nincs azon túl tudok lépni, de hogy lehettél ennyire ostoba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!