Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő az eljegyzést tervezi, de én szakítani akarok. Hogy tegyem meg, hogy ne készüljön ki teljesen?
Viszonyom van már hónapok óta a főnökömmel,aki a volt párom (ő volt az első barátom,2 évig együtt voltunk).
A mostani barátom ellenezte,hogy neki dolgozzak,de nem érdekelt.Tegnap a szüleinél voltunk ebéden és a nővére elmondta,hogy szerinte a barátom meg akarja kérni a kezemet és tényleg minden jel erre utal.
Viszont terhes vagyok és nem tőle,ez biztos.
Félek,hogy összeomlik.Még fiatal ő is,és én is,nem akarom,hogy tönkremenjen az élete.
"Minek szúrna rajtam mégegyet?"
Acsaj szakít vele, ahogy írja itt a dolgokat, nem lesz gerince elmondani a pasinak, hogy miért teszi. Hogy megcsalta, hogy a főnökével, aki az exe, pont azzal, akire a srác féltékeny volt (mint kiderült, jogosan). Hogy terhes is tőle.
A srác reakciója mi lesz? Miért? Szeretlek.
A csaj kamuzni fog.
A pasi reménykedik.. és reménykedni is fog jó ideig. Aztán jön, hogy önmagát fogja okolni.
Ilyenkor csak úgy tud "könnyen" túllépni egy pasi (de lehet a csajok is?), ha tudják az igazságot. Jelen esetben, hogy a csajszi kurvoid, azaz "K".
Minek kell lek***azattok meg ri****ozzatok a lanyt?
Nem szep fogas foleg mert nem tudjatok, hogy mit hoz ratok a holnap es olyan szituacioba kerultok mint o! Szebb lenne a vilag az itelkezesek es vadlasok nelkul.
Szerintem mindig az oszinteseg a legfontosabb es mikor engem valaki 'pofara ejt' azt hianyolom a legjobban, hogy nem kapok oszinte magyarazatot.
Nem kell letamadnod jelenlegi parod, sem dofni ujra rajta de mond el, hogy te nem akarsz mellette megallopodni es jobb most szakitani mint kesobb elvalni.
En azt nem mondanam el, hogy terhes vagyok, amit nem tudunk az nem faj.
Koncentralj arra, hogy oszinte legy es azt is mond el, hogy nem az o hibaja es ne okolja magat a tortentekert. Legy felnott es allj szembe a tetteiddel. Engem valaki par napja 'dobott' , a lenyeg benne az, hogy egy jo szoval sem igyekezett felem. Ilyenkor a sertett fel hajlando magat okolni, onbecsulese lemegy persze ha van. Azt hiszi, hogy egy nulla es senki nem akarja ot. Ne engedd, hogy ez tortenjen vele mert tenyleg senki nem erdemli meg. Ne huzd tovabb sott en helyedben lerendeznem most mint karacsony elott ket nappal. Remelem segitettem.
"Minek kell lek***azattok meg ri****ozzatok a lanyt?
Nem szep fogas foleg mert nem tudjatok, hogy mit hoz ratok a holnap es olyan szituacioba kerultok mint o!"
Tudod, ez nem olyan szituáció amibe az ember önhibáján kívűl kerül. Ez egy tudatos döntés volt, hogy becsapja, megalázza a párját, összefekszik a főnőkével, gyereket csinál (ez volt az egyetlen véletlen az egész sztoriban) és utána még annyi gerince nincs, hogy felvállalja azt ami művelt!!! Te az ilyet mégis minek neveznéd? Én még embernek sem...
Semmi joga senkinek itelkezni folotte sem azt mondani h K vagy ribi.
Evel egyet ertesz elottem valaszolo? A kerdezo nem azt kerte, hogy jellemezzetek hanem, hogy tamacsot adjatok.
Azt nem ertem ha egyesek nem tudnak normalis valaszt adni minek veszik a faradtasog, hogy irjanak? :) kar a billentyuzetert
Kulonosen imadom azt, hogy itt mindenki szuz meg es teszi a szentet
Kedves 25os
En meg veletlen indulatbol sem beszelnek csunyan se a kerdezorol se rolad se masrol. Nem adtok kenyeret a szamba, hogy itelkezzek folottetek, nemde? Nem hiszem jogom lenne hozza.
Jobb lenne ha elobb mindenki onkritikat vegezne es azutan osztana masokat. Maskulomben meg az elso het evben ellett nekem otthon mondva, hogy vallogassam meg a szavaim mikor beszelek, es ha 'olyan' velemenye. Van azt nyugodtan tartsam meg magamnak.
Te hibakat sose kovettel el az eletben barmilyen teren?
Akkor dobd a kovet masra ha te sose hibaztal
22:
"Szerintem mindig az oszinteseg a legfontosabb es mikor engem valaki 'pofara ejt' azt hianyolom a legjobban, hogy nem kapok oszinte magyarazatot.
(...)
En azt nem mondanam el, hogy terhes vagyok, amit nem tudunk az nem faj."
Nincs itt egy óriási ellentmondás?...:)
Nagyon fontosak a reszletek?
Mert szerintem ez mar nem oda tartozik ebben az esetben. Vagy jobb lenne meginkabb megbantani a baratjat?
Mondjuk, az ítélkezés és vádlás nélkül a világ már rég megfulladt volna a fertőben, mert nem lenne, ami visszatartsa az embereket a gerinctelenségtől. Ki ítélkezzen, ha nem mi?
Vagy mindent meg kell érteni és annyiban hagyni. Ha megöli a gyerekeit, akkor fogadjuk el, mert ki tudja, mi áll emögött?
Na hat persze. Es aval hogy itelkezunk minden megvan oldva ugye?! Akkor mar nincs sem aljassag, se rossz emberek, sem erkolcstelenseg mert mi emberek megszolhatjuk a szomszedot, ismerost, ismeretlent amert olyant tett ami nem elfogadhato a tarsadalomban. Ugyan mar. Mik vagyunk mi a vilag megvaltoi netan??
Isten az elso es utolso sott az egyetlen aki itelkezhet folottunk. Elobb utobb mindenkinek eljon az ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!