Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minden pasi megcsalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi megcsalja a feleségét, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

2013. júl. 4. 22:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy megérné neked hogy újra megbocsáss neki később talán évek múlva újra megtenné. Sok nőt ismerek és olyanról is tudok aki 3 gyerekkel talált magának párt 35 évesen és most teljesen boldog a legutolsó információim szerinte.
2013. júl. 4. 22:31
 22/34 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Beadom a válópert. Már nem tudok benne bízni. Lehet kibírja pár évig, de aztán megint hülyére vesz.
2013. júl. 4. 22:36
 23/34 anonim ***** válasza:
Sok sikert ;)
2013. júl. 4. 22:38
 24/34 A kérdező kommentje:

18-as! Ezt már nem bírja bevenni a gyomrom. Nem az első eset volt.

De azt a hulye k*rv át is megtépném. Tudott rólam és a 2 gyerekről. Én soha nem kezdenék nős pasival. Váljon el, aztán kefélhetünk.

2013. júl. 4. 22:52
 25/34 anonim ***** válasza:

Nem minden pasi csalja mega feleségét.

És az sem biztos, hogy te bármilyen értelemben "tehetsz" a dologról.

Amikor volt, én is megcsaltam (ma már nem tennék ilyet) pedig éppen marhára rendben volt minden közöttünk.

2013. júl. 4. 23:06
 26/34 anonim ***** válasza:

Házassági tanácsadó?

Nem mindenre gyógyszer a válóper...

2013. júl. 4. 23:18
 27/34 anonim ***** válasza:

A válasz természetesen nem.

A válásomnál én is arra gondoltam, hogy vén fasziként senkit nem fogok már találni. Aztán rájöttem, hogy az én korosztályomban szinte mindenki elvált, tehát van egy csomó lehetőség. Végül egy 2 gyermekes nő lett párom. Sokkal nehezebb pár találni és kapcsolatot építeni, ha van két gyerek, de nem lehetetlenség.

2013. júl. 5. 00:02
 28/34 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást. Van remény!?
2013. júl. 5. 00:22
 29/34 anonim ***** válasza:
Általába akkor fordul elő ha a férfi túl vonzó és nem bírja kihagyni a sok kínálkozó alkalmat (sok fiatal vonzó nő rámászik), vagy ha a kapcsolat megromlik, kevés a szex, vagy átveszi a hatalmat a feleség :D
2013. júl. 5. 00:44
 30/34 A kérdező kommentje:

Nem fiatalabbal, hanem öregebbel csalt meg. Nem is mondanám túl vonzónak.

Kevés szex nyilván. Kisbaba, gyermekágy, utána meg hulla feleség. Ez elég ok? Rohadjak meg, ha még 1x szülök!!!!

2013. júl. 5. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!