Mindenkinek nehéz párkapcsolatot ki alakitani egy másik emberrel vagy csak én vagyok az a szerencsétlen akinek nem megy? Látok ismerősöket barátaimat, hogy nekik könyen megy. Vagy csak én latom így?
Szerintetek mere vagy milyen helyeken találok normális pasit akvel tényleg kialakulhat egy hosszú, normális kapcsolat. Már nagyon szeretnék egy ép lábakon álló kapcsolatot, de nem igazán jön össze. Tudom h türelmesnek kell lenni (ami eléggé fogyóban van) és, hogy nyitottnak kell lenni a világal meg mindenel....stb.
De mere keresgéljek? Interneten egyátalán érdemes? Ott hol? Vagy inkább várjak? Amiből sztem nem lesz sok ha csak csücsölök a segemen! :/ :S
Szegedi vagyok és aki ismeri kicsit is a környékét mondhat helyeket is ahova érdemes néha járni. :)
Elöre is köszönöm a segítséget. :)
Hát ha csak a seggeden ülsz, akkor eltaláltad, nem mész sokra...
Itt a nyár, irány a Napfényfürdő, Liget, Lapos, esténként be a városba, a Dokk most menő hely, sok fiatal jár oda - bár sok köztük az újgazdag suhanc/r1banc - és még számtalan szórakozóhely. Azért Szeged ilyen szempontból nem rossz hely.
nekem se megy könnyen, de nem adom fel soha
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!